Madison Keys — Emma Navarro
Incheiat

Madison Keys — Emma Navarro: pronosticuri Tenis Guadalajara

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Keys vs. Navarro.

Miercuri dimineaţă, 20/09/2023, nu mai devreme de ora 04:30, Madison Keys şi Emma Navarro vor juca în runda a doua de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Guadalajara (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.30 @ Madison Keys vs. 3.50 @ Emma Navarro!

MADISON KEYS (#12 WTA)

Are douazeci şi opt de ani şi evolueaza la cel mai inalt nivel de mai bine de un deceniu deja (multa experienta-n spate), fiind la un moment dat clasata a #7-a in lume la simplu (10/10/2016), avand in palmares un total de şapte titluri de nivel WTA Series Tour (cu alte cinci finale pierdute). Se simte cel mai bine cand evolueaza pe hard outdoor şi iarba, acolo unde-şi poate pune-n valoare primul serviciu eficient şi lovitura puternica de forehand! L-a angajat recent in postura de antrenor pe conationalul Bjorn Fratangelo (cel care are doar treizeci de ani şi-nca nu s-a retras oficial din postura de jucator). 

● VICTORII Keys vs. Navarro: 6-4 6-3 (Charleston WTA, 2023, zgură)

EMMA NAVARRO (#49 WTA)

Are douazeci şi doi de ani, mai deloc experienta la nivel WTA Series Tour (in sezonul regulat a intrat in premiera in prima suta mondiala la simplu), avand totuşi destul potential de a creşte – dupa ce a demonstrat pe parcursul acestui an ca se poate adapta atat la o suprafata lenta (zgura), cat şi la cele mai rapide (hard outdoor şi iarba). Are-n palmares o finala de nivel WTA 125k Challenger la simplu, dar cel mai notabil rezultat ramane semifinala disputata saptamana trecuta pe asfaltul de la San Diego WTA! Este jucatoare de mana dreapta care executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,70m.

● VICTORII Navarro vs. Keys: nici o victorie

Madison Keys – Emma Navarro: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida controlata şi caştigata-n cele din urma de cea mai experimentata şi la urma urmei mai valoroasa dintre americance, dar sunt de parere ca forma de moment buna prin care trece “outsidera” ii va oferi acesteia incredere, va lupta pentru şansa ei şi va tine aproape! Madison Keys n-a mai evoluat in vreun meci oficial din data de 08/09/2023 – atunci cand pierdea dramatic semifinala de la US Open in fata bielorusei Aryna Sabalenka (6-0 6-7 6-7). De cealalta parte, Emma Navarro – aşa cum aminteam şi mai sus, a facut semifinala pe asfaltul de la San Diego WTA – iar in runda inaugurala a turneului WTA de la Guadalajara a invins-o fara probleme pe conationala Maria Mateas (6-0 6-4 / un as expediat, o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul o data, realizand cinci break-uri pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Madison Keys & peste 16,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.57
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Madison Keys & peste 16,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token