Madison Keys — Belinda Bencic
Incheiat

Madison Keys — Belinda Bencic: pronosticuri Tenis WTA Charleston

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Keys vs. Bencic.

Joi seara, 07/04/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Madison Keys si Belinda Bencic vor juca in faza optimilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Charleston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.77 @ Madison Keys vs. 2.06 @ Belinda Bencic!

MADISON KEYS (#24 WTA)

Are douazeci si sapte de ani, s-a nascut la Rock Island – Illinois (Statele Unite), dar are resedinta la Orland – Florida (Statele Unite), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,78m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Georgi Rumenov! Are in palmares sase titluri de nivel WTA Series Tour, dar si alte cinci finale pierdute – cea mai importanta, fiind, evident, cea pe hardul outdoor de la US Open (2017).

  • VICTORII Keys vs. Bencic: 6-0 6-3 (French Open, 2015, zgura), 6-4 6-1 (Doha, 2021, hard outdoor)

BELINDA BENCIC (#21 WTA)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Flawil (Elvetia) si are resedinta la Wollerau (Elvetia), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si de asemenea poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorilor Sebastian Sachs & Ivan Bencic (tatal sau). Are in palmares cinci titluri la simplu – cel mai important fiind cel care i-a adus si medalia de aur la J.O. de la Tokyo (hard outdoor, 2021), dar si alte nu mai putin de opt finale pierdute.

  • VICTORII Bencic vs. Keys: 6-2 6-2 (Eastbourne, 2015, iarba)

Madison Keys – Belinda Bencic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, precum ne-o arata si cotele oferite de bookmakeri celor doua combatante, luand in considerare faptul ca niciuna nu este o tenismena care sa prefere jocul pe zgura (drept exemplu, din toate cele unsprezece titluri pe care le au ambele in palmares, unul singur a fost cucerit pe acest tip de suprafata lenta), iar per total sunt doua jucatoare de valori relativ apropiate si cu multa experienta in spate la cel mai inalt nivel! Madison Keys a eliminat-o in turul anterior pe norvegianca Ulrikke Eikeri (6-3 6-1 / doi asi expediati, trei duble greseli comise, i-a oferit oponentei cinci mingi de break si si-a cedat serviciul o singura data, pe parte de retur a fructificat cinci din totalul celor opt oportunitati de break), in timp ce elvetianca Belinda Bencic a trecut greu in primul tur de chinezoaica Xiyu Wang (4-6 7-6 6-3) si in minim de seturi de tanara cehoaica Linda Fruhvirtova (6-1 7-6 / trei asi expediati, doua duble greseli comise, i-a oferit oponentei cinci mingi de break si si-a cedat serviciul de trei ori, pe parte de retur a fructificat sase din totalul celor zece oportunitati de break).

Ponturi
Peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.51
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token