Madison Brengle — Mihaela Buzarnescu: pronosticuri Tenis WTA French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Brengle vs. Buzarnescu.

Marti la pranz, 24/05/2022, nu mai devreme de ora 18:00, Madison Brengle si Mihaela Buzarnescu vor juca in runda inaugurala a competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.42 @ Madison Brengle vs. 2.88 @ Mihaela Buzarnescu!

MADISON BRENGLE (#57 WTA)

A implinit recent varsta de treizeci si doi de ani, are multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour si doua turnee de nivel WTA 125k Series Tour in palmares – Newport Beach WTA (hard outdoor, 2020) si Midland WTA (hard indoor, 2021). Este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,68m si nu impresioneaza la capitolul serviciu, iar pe parte de antrenorat beneficiaza de suportul frantuzoaicei Julie Coin! Anul trecut a pierdut in turul al doilea la French Open.

  • VICTORII Brengle vs. Buzarnescu: 6-4 6-1 (Midland ITF, 2018, hard indoor)

MIHAELA BUZARNESCU (#120 WTA)

A implinit in aceasta luna varsta de treizeci si patru de ani, s-a nascut si are resedinta in capitala Bucuresti (Romania), este jucatoare de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorilor Artemon Apostu si Mihai Buzarnescu (tatal ei). Are in palmares un titlu de nivel WTA Series Tour – San Jose (hard outdoor, 2018) si alte doua finale pierdute – Hobart (hard outdoor, 2018), respectiv Praga (zgura, 2018). Tot in turul al doilea s-a oprit si romanca la editia precedenta a Roland Garros-ului, invinsa atunci de Serena Williams!

  • VICTORII Buzarnescu vs. Brengle: nici o victorie

Madison Brengle – Mihaela Buzarnescu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata destul de lejer cred eu de americanca, precum s-a intamplat si-n precedentul meci direct, deoarece aceasta practica un joc destul de sacaitor pentru adversare, deloc spectaculos, dar pragmatic in schimburile de mingi care se prelungesc (practic, joaca la greseala adversarelor mai mult, iar romanca e recunoscuta pentru numeroasele erori nefortate pe care le face). Mihael Buzarnescu a prins in extremis un loc de lucky-loser pe tabloul principal de la French Open, dupa ce pierduse clar in ultima runda a calificarilor duelul cu suedeza Mirjam Bjorklund (1-6 3-6 / si-a cedat serviciul de cinci ori, oferind zece mingi de break adversarei, iar pe parte de retur a realizat un singur break din trei oportunitati avute). De cealalta parte, Madison Brengle a invins pe parcursul lunii mai – pe zgura – adversare precum conationala Lauren Davis sau britanica Heather Watson (la Saint-Malo WTA) sau argentinianca Paula Ormaechea si ucraineanca Marta Kostyuk (la Masters-ul de la Roma).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Madison Brengle

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde