Mackenzie McDonald — Felix Auger Aliassime: pronosticuri Tenis ATP Halle

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul McDonald vs. Aliassime.

Miercuri la pranz, 15/06/2022, nu mai devreme de ora 18:30, Mackenzie McDonald si Felix Auger Aliassime vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Halle (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 4.80 @ Mackenzie McDonald vs. 1.19 @ Felix Auger Aliassime!

MACKENZIE MCDONALD (#53 ATP)

Are douazeci si sapte de ani, s-a nascut la Piedmont – California (Statele Unite) si are resedinta la Lake Nona, Orlando – Florida (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,78m si beneficiaza de suportul antrenorilor Jaime Pulgar & Mat Cloer! Are in palmares o singura finala de nivel ATP World Tour la simplu (Washington, 2021, hard outdoor), iar pe iarba se descurca onorabil: a adunat un total de 20 victorii si 13 infrangeri suferite pana acum.

  • VICTORII McDonald vs. Aliassime: 3-6 6-2 7-6 (Miami Masters, 2018, hard outdoor)

AUGER ALIASSIME (#9 ATP)

A facut primii pasi in tenis la varsta de cinci ani, alaturi de tatal lui – Sam – prefera suprafetele rapide unde-si poate pune in valoare serviciul percutant si lovitura de forehand, canta la pian si a declarat ca daca nu s-ar fi facut tenismen, ar fi fost artist! Are in palmares de asemenea un singur titlu de nivel ATP World Tour la simplu (Rotterdam, 2022, hard indoor) si nu mai putin de noua finale pierdute. Per total de-a lungul carierei a adunat un total de 21 victorii si doar 9 infrangeri pe iarba (agreeaza suprafata).

  • VICTORII Aliassime vs. McDonald: nici o victorie

Mackenzie McDonald – Felix Auger Aliassime: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi combatanti, pe tiparul precedentului meci direct, deoarece americanul este tipul de adversar combativ, care alearga dupa toate mingile si impotriva caruia ai mult de tras pentru a inchide punctele! Mackenzie McDonald l-a eliminat in runda inaugurala de la ATP Halle pe elvetianul Marc-Andrea Huesler (7-6 6-4 / noua asi expediati, nici o dubla greseala comisa, nu si-a cedat serviciul salvand singura minge de break procurata de oponent, realizand un break pe parte de retur), in ciuda faptului ca acesta a servit excelent in marea majoritate a timpului (doar trei puncte a pierdut pe prima minge de serviciu), iar de cealalta parte Felix Auger Aliassime a avut nevoie de set decisiv pentru a-l invinge pe americanul Marcos Giron (6-3 5-7 6-3 / unsprezece asi expediati, cinci duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori si i-a oferit opt mingi de break adversarului – pe parte de retur a fructificat cinci din totalul celor noua oportunitati de break avute la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde