Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Luxemburg - Serbia: Predictii EURO 2020

0

Misiune dificila pentru sarbi!

Cele doua formatii sunt la egalitate de puncte

Luxemburg: Informatii despre echipa, forma de moment

Luxemburghezii se afla intr-o continua ascensiune, atat la nivel de club si ca nationala. Acestia nu mai sunt acea reprezentativa modesta cu care toata lumea isi face golaveraj. Ba mai mult, gazdele au adunat 4 puncte in 4 runde, se afla pe pozitia a 3-a in grupa si au incasat doar 5 goluri. Gazdele de azi au invins-o in prima etapa pe Lituania, 2-1 pe teren propriu. Tot cu lituanienii au reusit sa mai obtina un punct, dupa remiza din deplasare, scor 1-1. Pe langa dubla mansa cu Lituania, Luxemburg s-a duelat cu Ucraina si a pierdut ambele dueluri foarte greu, la diferenta de un gol.

Serbia: Informatii despre echipa, forma de moment

Sarbii dezamagesc crunt, dupa ce nationala U21 a facut-o si ea la Campionatul European din aceasta vara. Acestia au reusit o singura victorie in 4 partide de calificare, dupa un 4-1 cu Lituania pe teren propriu. In rest, echipa a mai remizat odata in Portugalia si a cedat in Ucraina cu 5-0, pana in aceasta saptamana. Sarbii au fost invinsi de Portugalia la Belgrad cu scorul de 2-4, la capatul unei partide spectaculoase. Acestia stau foarte prost in defensiva, cu 11 goluri incasate.

Luxemburg - Serbia: Concluzii si Pronostic

Grupa B este dominata autoritar in acest moment de Ucraina, liderul surpriza. Acestia au 13 puncte acumulate si sunt urmati de Portugalia, care daca isi castiga etapele restante, ajunge la 11 puncte. In aceste conditii, Luxemburg si Serbia nu au alta alternativa decat victoria in aceasta seara. Oricare dintre cele doua rateaza cele 3 puncte, se poate considera fara sanse reale de a mai ajunge la EURO 2020. Daca pentru Luxemburg nu ar fi un dezastru, ei bine sarbii cu siguranta vor fi dezamagiti. Ma astept la o rabufnire de orgoliu dupa infrangerea de la Belgrad cu Portugalia si cred ca Jovic & co. au puterea necesara de a castiga in Luxemburg.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 7
Calcul:
-109 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
344 / 6 / 264
Calcul:
-5 740 RON
ROI:
-9.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
10 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 614
344 / 6 / 264
Calcul
ROI: -9.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2 & peste 1.5 goluri in meci