Lukas Klein - Mohamed Safwat
Incheiat

Lukas Klein - Mohamed Safwat: ponturi pariuri Challenger

Acțiune

Expertul Legalbet, Alex, vă recomandă pontul zilei de marţi, 5 noiembrie 2019, in meciul de tenis disputat pe suprafata dura din Bratislava intre Lukas Klein - Mohamed Safwat.

Lukas Klein - Mohamed Safwat: ponturi pariuri Challenger

Pontul Zilei de marţi, 5 noiembrie 2019, vine de la meciul de Tenis Challenger - Bratislava  - Lukas Klein - Mohamed Safwat.

Lukas Klein un slovac de 21 de ani ocupantul locului 331 ATP va juca “acasa” impotriva egipteanului Mohamed Safwat 29 de ani ocupantul locului 219 ATP.

Lukas Klein fiind un jucator de generatie nou, fiind in clasamentul de profesionisti din 2016, are un stil de joc mediocru, ultimul joc al lui fiind in luna august, pe suprafata zgurei pe care l-a castigat, in acest an castigand 5 turnee (Hard si Zgura). avand un summar de 56 de meciuri castigate si 14 pierdute.   Pe suprafata indoors a avut doar 4 meciuri in care a castigat doar 1 meci.

Casele de pariuri il dau favorit pe tanarul slovac in mare parte fiindca joaca la el acasa.

Mohamed Safwat un jucator care se mentine in aceste pozitii 200-300 ATP  de cativa ani, el avand rezultate mediocre, in acest an a castigat un singur turneu (suprafata dura), are un summar in total de 45 victorii si 36 pierdute in acest an. Ultimul turneu la care a participat a fost cel din China de la Shenzhen ajungand in semifinale.

⚽ Conform casei de pariuri Betano,  Lukas Klein are cota 1.44 iar Mohamed Safwat  pentru o 2.70.

  • La aceasta partida vad un meci destul de echilibrat, avantajul fiind de partea slovacului avand meci in fata proprilor conationali.
  • Mohamed Safwat are experienta mult mai multa decat a tanarului slovac, ceea ce-l va face sa prelungeasca meciul.
  • Lukas Klein a avut ultimul meci jucat in luna august.

► Pronosticuri

► Lukas Klein – Mohamed Safwat peste 21.5 game-uri cota de 1.85.

Ponturi
Peste 21.5
Cf
Cote
1.85
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Challenger
Va fi acest pariu castigator?
Peste 21.5
53%
9 voturi
Da
47%
8 voturi
Nu
Total voturi: 17

Bonusuri

Copy the token