Ludmilla Samsonova — Veronika Kudermetova: pronosticuri Tenis WTA Berlin

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Samsonova vs. Kudermetova.

Joi la pranz, 16/06/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Ludmilla Samsonova si Veronika Kudermetova vor juca in faza optimilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Berlin (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.22 @ Ludmilla Samsonova vs. 1.67 @ Veronika Kudermetova!

LUDMILLA SAMSONOVA (#29 WTA)

Are douazeci si trei de ani, s-a nascut la Olenegorsk (Rusia) si are resedinta la Roma (Italia) acolo unde se antreneaza sub indrumarea italianului cu origini romanesti – Alessandro Dumitrache! Jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si poseda un prim-serviciu percutant, generator de asi. Are in palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour, obtinut anul trecut chiar aici pe iarba de la WTA Berlin – competitie pe care o pornea pe atunci din faza calificarilor!

  • VICTORII Samsonova vs. Kudermetova: 6-4 6-3 (Berlin WTA, 2021, iarba)

VERONIKA KUDERMETOVA (#24 WTA)

Are douazeci si cinci de ani si ceva mai multa experienta in spate la nivel inalt, s-a nacut la Kazan (Rusia) si are resedinta la Moscova (Rusia), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorilor Sergey Demekhine & Vladimir Platenik! Are in palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour la simplu (Charleston, 2021), impresionand mai mult in competitiile de dublu – patru titluri, cinci finale pierdute si actual numar doi mondial la dublu.

  • VICTORII Kudermetova vs. Samsonova: 6-2 6-3 (Indian Wells Masters, 2021, hard outdoor)

Ludmilla Samsonova – Veronika Kudermetova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua evolutie buna a campioanei en-titre de pe iarba de la WTA Berlin, cele doua infruntandu-se la editia precedenta intr-o partida in care Ludmilla Samsonova nu i-a oferit vreo minge de break adversarei! Favorita noastra a pornit cu dreptul pe iarba berlineza si a invins-o in runda inaugurala pe slovena Tamara Zidansek (7-5 6-1 / opt asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data – aceea fiind si singura minge de break oferita adversarei – iar pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor zece oportunitati de break avute la dispozitie). De cealalta parte, conationala ei Veronika Kudermetova a avut nevoie de set decisiv pentru a o elimina pe bielorusa Aryna Sabalenka (2-6 7-5 6-4 / patru asi expediati, sase duble greseli comise, si-a cedat serviciul de patru ori – oferindu-i oponentei nu mai putin de saptesprezece mingi de break – iar pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor sase oportunitati de break avute la dispozitie), a treia favorita a competitiei.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Ludmilla Samsonova

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde