Ludmilla Samsonova — Garbine Muguruza: pronosticuri Tenis WTA Tokyo

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Samsonova vs. Muguruza.

Vineri dimineaţă, 23/09/2022, nu mai devreme de ora 09:00, Ludmilla Samsonova şi Garbine Muguruza vor juca în faza sferturilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Tokyo (Japonia, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.46 @ Ludmilla Samsonova vs. 2.74 @ Garbine Muguruza!

LUDMILLA SAMSONOVA (#30 WTA)

Va implini curand varsta de douazeci şi patru de ani, iar ascensiunea rusoaicei a inceput din sezonul precedent şi forma buna a continuat şi-n sezonul regulat – doua titluri consecutive cucerite pe hardurile outdoor de la Washington & Cleveland (Statele Unite), cu faza optimilor de finala atinsa la US Open! Jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m şi poseda un prim serviciu generator de aşi, beneficiaza de suportul antrenorului Alessandro Dumitrache.

  • VICTORII Samsonova vs. Muguruza: nici o victorie

GARBINE MUGURUZA (#12 WTA)

Va implini peste doua saptamani varsta de douazeci şi noua de ani, are o vasta experienta in spate şi este un fost numar unu mondial la simplu (11/09/2017), are in palmares zece titluri de simplu la nivel WTA Series Tour şi alte şapte finale pierdute! De asemenea dreptace, executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,82m şi de asemenea are mai mereu procentaje ridicate la punctele caştigate cu prima minge de serviciu, beneficiaza de ceva timp de suportul antrenoarei Conchita Martinez. Are amintiri placute de la Tokyo – sfert-finalista (2015, 2016) şi semifinalista (2014, 2017).

  • VICTORII Muguruza vs. Samsonova: 6-3 6-1 (Australian Open, 2021, hard outdoor)

Ludmilla Samsonova – Garbine Muguruza: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat cea din urma cu aproape doi ani, deoarece forma de moment a ibericei este departe de ceea ce a aratat atunci (8/8 raportul victorii/înfrangeri pe hard outdoor in sezonul regulat pentru aceasta, spre deosebire de 34/11 cu cat termina anul trecut). Ludmilla Samsonova a mai prins intre timp experienta şi incredere, iar pe hardul indoor al turneului WTA de la Tokyo n-a cedat set pana acum in disputele cu kazakha Elena Rybakina (6-2 6-4 / şase aşi expediati, nu şi-a cedat serviciul, realizand trei break-uri), respectiv chinezoaica Xinyu Wang (7-6 6-3 / treisprezece aşi expediati, şi-a cedat serviciul o data, realizand şi doua break-uri). De cealalta parte, Garbine Muguruza a sarit peste primul tur datorita statutului de cap de serie numar trei, iar in faza optimilor a trecut uşor de grecoaica Despina Papamichail (6-4 6-2 / şi-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe parte de retur – a avut un procentaj de 78% la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 37
Calcul:
-298 RON
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
1086 / 85 / 846
Calcul:
-7 085 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
43 / 5 / 37
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2018
1086 / 85 / 846
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi