Los Angeles Lakers – Houston Rockets: pont din semifinalele Conferinței de Vest a NBA

Expertul Legalbet, Erik, vă recomandă un meci din NBA, la o cotă de 1,67.

Meciul Los Angeles Lakers - Houston Rockets este programat în dimineața zilei de sâmbătă, 5 septembrie, la ora 04:00, în Advent Health Arena din Orlando, în semifinalele Conferinței de Vest. Acesta este meciul 1 al seriei.

Lakers: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cinci zile pline de pauză, refacere și antrenamente a avut Lakers până când și-a aflat adversarul din semifinala conferinței. Clippers a știut să profite de ele, aflându-se într-o situație asemănătoare după ce a așteptat până la meciul 7 al duelului dintre Denver și Utah (127-90 cu Denver), este de așteptat să o facă și Lakers!

Aceste cinci zile au venit după alte cinci zile de pauză, cauzată de protestele din toată America, programul fiind făcut, parcă, pentru LeBron James, care la cei 36 de ani ai săi nu mai este la fel de proaspăt zi de zi ca în 2012, când își trecea în palmares primul titlu NBA alături de Miami Heat.

Dacă este să aibă vreo problemă, Lakers o va avea cu jocul small-ball al lui Houston, care poate deveni o problemă în lipsa unui jucător bun la intercepție sau a unei zi proaste la aruncări. În schimb, Lakers pare a fi deja câștigătoare la capitolul recuperărilor, deoarece Harden a scăzut sub procentul de 50% la aruncările de 3 puncte, iar Houston este fără un pivot de valoare. În plus, Lakers a devenit anul acesta o echipă de uriași, cu LeBron James, Anthony Davis, Dwight Howard și JaVale McGee în primul “cinci”.

Rockets: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Small-ball și fast-ball vor fi strategiile antrenorului Mike D’Antoni în disputa cu uriașii lui Lakers: atacuri rapide, acțiuni individuale, pase succesive pe semicerc și multe, foarte multe aruncări de 3 puncte. “Rachetele” vor trebui să joace precum numele pe care-l poartă dacă vor să aibă vreo șansă în seria cu Lakers.

Statisticile au arătat că cei de la Lakers au întâmpinat probleme atunci când au jucat contra echipelor care se apără agresiv, uneori om-la-om, cum o face Houston, cea care se află pe locul 7 în NBA în clasamentul formațiilor cu cele mai puține puncte primite.

O spun și rezultatele directe din sezonul regulat, cu Houston la conducere, scor 2-1. Ultima victorie a venit chiar în bula din Orlando, 113-97, pe vremea când James Harden juca fără presiune și făcea spectacol, lucru pe care nu l-a mai reușit cam demult: 39 de puncte, 8 recuperări, 12 pase decisive. Trebuie spus, însă, că LeBron a fost odihnit în acel meci de la începutul lunii august.

LA Lakers – Houston Rockets: Cote la pariuri şi pronostic

Lakers este echipa odihnită atât mental, cât și psihic, ultimul meci jucat de LeBron James și coechipierii fiind duminica trecută. Houston, în schimb, a trecut printr-un joc decisiv acum două zile, câștigat cu mari emoții. Primul meci credem că va fi dezechilibrat, până ce “rachetele” își trag sufletul, iar o victorie a lui Lakers la 5 sau mai multe puncte este creditată de Betano cu o cotă de 1,67.

 

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
30 / 1 / 40
Calcul:
-1 025 RON
ROI:
-14.4 %
Erik

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri: 71
30 / 1 / 40
Calcul
ROI: -14.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
LA Lakers cu handicap -4,5