Los Angeles Clippers — New Orleans Pelicans: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans, din NBA.

Sambata dimineata, de la ora 05:00, in “Crypto.com Arena”, avem meciul Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans, din NBA.

Los Angeles Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Los Angeles Clippers a abordat duelul cu Minnesota Timberwolves dupa cinci victorii la rand, dar n-au reusit sa treaca de echipa unui fost jucator, Beverley. Iar Pat a avut grija sa spuna tot ce avea pe suflet dupa succesul cu 109-104. Pentru Clippers, George a dat 34 de puncte, 7 recuperari si 5 pase, Jackson a inregistrat 17 puncte, 7 recuperari si 5 pase, pentru ca Powell sa ajute cu 16 puncte, 3 recuperari si o pasa. De cand a revenit dupa accidentare, George n-a fost chiar constant, dar in acest duel a parut la un nivel ridicat.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans au avut o misiune mai usoara decat ma asteptam cu San Antonio Spurs, scor 113-103. McCollum a pus 32 de puncte, 7 pase si 6 recuperari, Ingram a bifat 27 de puncte, 5 pase si 5 recuperari, in timp ce Valanciunas a ajutat cu 22 de puncte, 14 recuperari si 3 pase. Interesant este ca McCollum a terminat cu 32 de puncte fara sa dea vreun punct in ultimul sfert. CJ are o medie de 24.3 puncte de cand a venit la New Orleans.

LA Clippers - New Orleans Pelicans: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Pelicans au castigat trei dintre cele patru dueluri directe din sezonul regulat, insa Clippers s-au impus la ultima partida, 119-100. McCollum a avut atunci doar 19 puncte. CJ are suficienta experienta si poate sa iasa in fata la un asemenea duel, extrem de important pentru New Orleans. El si Ingram isi asuma cele mai multe aruncari pentru Pelicans, deci sunt sanse mari ca pronosticul nostru sa fie verde.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 16
Calcul:
+549 RON
ROI:
11.2 %
Pariuri:
1568 / 46 / 1127
Calcul:
-176 RON
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 50
33 / 0 / 16
Calcul:
ROI: +11.2 %
Pariuri: 2744
1568 / 46 / 1127
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
McCollum peste 25,5 puncte
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde