Alege turneul
Los Angeles Clippers — New Orleans Pelicans
Incheiat

Los Angeles Clippers — New Orleans Pelicans: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans, din NBA.

Sambata dimineata, de la ora 05:00, in “Crypto.com Arena”, avem meciul Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans, din NBA.

Los Angeles Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Los Angeles Clippers a abordat duelul cu Minnesota Timberwolves dupa cinci victorii la rand, dar n-au reusit sa treaca de echipa unui fost jucator, Beverley. Iar Pat a avut grija sa spuna tot ce avea pe suflet dupa succesul cu 109-104. Pentru Clippers, George a dat 34 de puncte, 7 recuperari si 5 pase, Jackson a inregistrat 17 puncte, 7 recuperari si 5 pase, pentru ca Powell sa ajute cu 16 puncte, 3 recuperari si o pasa. De cand a revenit dupa accidentare, George n-a fost chiar constant, dar in acest duel a parut la un nivel ridicat.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans au avut o misiune mai usoara decat ma asteptam cu San Antonio Spurs, scor 113-103. McCollum a pus 32 de puncte, 7 pase si 6 recuperari, Ingram a bifat 27 de puncte, 5 pase si 5 recuperari, in timp ce Valanciunas a ajutat cu 22 de puncte, 14 recuperari si 3 pase. Interesant este ca McCollum a terminat cu 32 de puncte fara sa dea vreun punct in ultimul sfert. CJ are o medie de 24.3 puncte de cand a venit la New Orleans.

LA Clippers - New Orleans Pelicans: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Pelicans au castigat trei dintre cele patru dueluri directe din sezonul regulat, insa Clippers s-au impus la ultima partida, 119-100. McCollum a avut atunci doar 19 puncte. CJ are suficienta experienta si poate sa iasa in fata la un asemenea duel, extrem de important pentru New Orleans. El si Ingram isi asuma cele mai multe aruncari pentru Pelicans, deci sunt sanse mari ca pronosticul nostru sa fie verde.

Ponturi
McCollum peste 25,5 puncte
Cf
Cote
1.96
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
McCollum peste 25,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token