Lorenzo Sonego — Jan Lennard Struff: pronosticuri Tenis ATP Stuttgart

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Sonego vs. Struff.

Miercuri la pranz, 08/06/2022, nu mai devreme de ora 16:10, Lorenzo Sonego si Jan Lennard Struff vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Stuttgart (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.53 @ Lorenzo Sonego vs. 2.52 @ Jan Lennard Struff!

LORENZO SONEGO (#32 ATP)

Are douazeci si sapte de ani si doua titluri de nivel ATP World Tour in palmares la simplu: Antalya (2019, iarba) & Cagliari (2021, zgura) – plus alte doua finale pierdute: Vienna (2020, hard indoor) & Eastbourne (2021, iarba) – este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m dar nu impresioneaza neaparat printr-un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Gipo Arbino si n-a mai fost prezent in trecut pe iarba turneului ATP de la Stuttgart!

  • VICTORII Sonego vs. Struff: nu au jucat

JAN LENNARD STRUFF (#103 ATP)

Are treizeci si doi de ani si multa experienta in spate la nivel ATP World Tour, fiind la un moment dat al #29-lea in lume la simplu (31/08/2020) si al #21-lea in lume la dublu (22/10/2018), cele mai notabile rezultate obtinandu-le la dublu – sferturi de finala pe iarba de la Wimbledon (2018), respectiv semifinalist pe hardul outdoor de la Australian Open (2018). Este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si impresioneaza printr-un prim serviciu-bomba, beneficiaza de suportul antrenorului Carsten Arriens si cauta sa revina in prima suta mondiala!

  • VICTORII Struff vs. Sonego: nu au jucat

Lorenzo Sonego – Jan Lennard Struff: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu game-uri multe si poate chiar cu un set decisiv, pentru simplul fapt ca se vor infrunta doi tenismeni de valori relativ apropiate, care agreeaza jocul pe acest tip de suprafata! Lorenzo Sonego l-a invins in runda inaugurala de la ATP Stuttgart pe excentricul francez Benoit Paire (7-5 6-2 / un singur as expediat, o singura dubla greseala comisa, i-a oferit oponentului trei mingi de break – cedandu-si serviciul de doua ori, iar pe parte de retur a fructificat cinci din totalul celor sapte oportunitati de break avute la dispozitie), in timp ce favoritul publicului Jan-Lennard Struff a trecut in trei seturi de americanul Marcos Giron (7-5 5-7 7-6 / nu mai putin de douazeci si trei de asi expediati, cinci duble greseli comise, i-a oferit oponentului noua mingi de break – cedandu-si serviciul de trei ori, iar pe parte de retur a fructificat trei din totalul celor cinci oportunitati de break avute la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 3 / 45
Calcul:
+534 RON
ROI:
5.0 %
Pariuri:
887 / 67 / 675
Calcul:
-4 376 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
59 / 3 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1648
887 / 67 / 675
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde