Lorenzo Musetti — Stefanos Tsitsipas: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Musetti vs. Tsitsipas.

Marti seara, 24/05/2022, nu mai devreme de ora 21:40, Lorenzo Musetti si Stefanos Tsitsipas vor juca in runda inaugurala a competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 7.80 @ Lorenzo Musetti vs. 1.09 @ Stefanos Tsitsipas!

LORENZO MUSETTI (#66 ATP)

Are doar douazeci de ani si inca mult potential de a creste, s-a nascut la Carrara (Italia) dar are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu o singura mana, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Simone Tartarini! N-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel ATP World Tour, iar pe zgura de la Roland Garros este prezent pentru doar a doua oara in cariera – la editia precedenta, la debutul sau, a ajuns pana-n faza optimilor de finala.

  • VICTORII Musetti vs. Tsitsipas: nici o victorie

STEFANOS TSITSIPAS (#4 ATP)

Are douazeci si trei de ani si deja opt titluri de nivel ATP World Tour in palmares, s-a nascut la Atena (Grecia) dar are resedinta tot la Monte Carlo (Monaco), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul tot cu o singura mana, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza pe parte de antrenorat de suportul lui Apostolos Tsitsipas (tatal lui) si suedezul Thomas Enqvist (recent). La editia precedenta a Roland Garros-ului a fost invins in finala de sarbul Novak Djokovic, desi a avut un avantaj de doua seturi si parea la un moment dat sa fi gasit drumul spre trofeul de campion!

  • VICTORII Tsitsipas vs. Musetti: 6-1 6-3 (Acapulco, 2021, hard outdoor), 4-6 6-3 6-0 (Lyon, 2021, zgura)

Lorenzo Musetti – Stefanos Tsitsipas: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida ceva mai echilibrata decat ne-o arata cotele bookmakerilor, in conditiile in care italianul a avut parte de un sezon de zgura per total bunicel pana acum, iar grecul ne-a obisnuit de fiecare data sa intre mai greu in turnee si sa isi creasca nivelul jocului treptat! Lorenzo Musetti vine pe zgura pariziana dupa ce l-a invins pe Auger Aliassime si i-a “furat” set lui Diego Schwartzman pe zgura de la Monte Carlo, apoi i-a invins pe Sebastian Baez si Daniel Evans pe zgura de la Barcelona si la Masters-ul de la Madrid i-a dovedit pe Yoshihito Nishioka, Ilya Ivashka sau Sebastian Korda (toti oponenti redutabili). De cealalta parte, Stefanos Tsitsipas a pornit bine cucerind Masters-ul de la Monte Carlo, apoi sfert de finala la Barcelona, semifinala la Masters-ul de la Madrid si finala la Masters-ul de la Roma; cu toate ca rezultatele au fost per total bune, grecul a avut parte de multe meciuri cu over la game-uri.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
54 / 3 / 45
Calcul:
-55 RON
ROI:
-0.5 %
Pariuri:
887 / 67 / 675
Calcul:
-4 376 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 120
54 / 3 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1648
887 / 67 / 675
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 30,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii