Lorenzo Musetti — Nikoloz Basilashvili: pronosticuri Tenis ATP Stuttgart

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Musetti vs. Basilashvili.

Marti la pranz, 07/06/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Lorenzo Musetti si Nikoloz Basilashvili vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP World Tour de la Stuttgart (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.42 @ Lorenzo Musetti vs. 1.57 @ Nikoloz Basilashvili!

LORENZO MUSETTI (#57 ATP)

Are doar douazeci de ani si inca mult potential de a creste, il putem cataloga de departe drept un zgurist la baza, s-a nascut la Carrara (Italia) dar are resedinta la paradisul fiscal din Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul clasic cu o singura mana, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Simone Tartarini! N-a mai fost prezent in trecut pe iarba de la ATP Stuttgart si vine aici direct de pe zgura de la Forli challenger (Italia), turneu pe care l-a si castigat.

  • VICTORII Musetti vs. Basilashvili: nu au jucat

NIKOLOZ BASILASHVILI (#26 ATP)

Are treizeci de ani si multa experienta in spate la nivel ATP World Tour, s-a nascut la Tbilisi (Georgia) si tot acolo are si resedinta, poate fi considerat tipul de jucator “all court player” (se poate adapta la toate suprafetele), este de asemenea dreptaci dar executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si momentan nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor! Va fi prezent pentru a sasea oara in cariera pe iarba turneului ATP de la Stuttgart, anul trecut fiind eliminat in faza optimilor de finala de Marin Cilic.

  • VICTORII Basilashvili vs. Musetti: nu au jucat

Lorenzo Musetti – Nikoloz Basilashvili: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata in totalitate si castigata cel mai probabil chiar si-n minim de seturi de gruzin, nu doar pentru plusul de valoare si de experienta, ci si pentru ca este mult mai capabil sa-si adapteze stilul de joc acestei suprafete de la ATP Stuttgart (iarba). Lorenzo Musetti va avea mari dificultati, deoarece in urma cu doar doua zile disputa finala de la Forli challenger pe zgura, iar acum va fi nevoit sa joace pe o suprafata cu totul si cu totul diferita! Mai mult decat atat, italianul a acumulat si multa oboseala in cadrul turneului mai devreme mentionat, deoarece toate cele cinci partide in care a fost implicat, au avut nevoie de set decisiv pentru a-si afla deznodamantul (multe ore petrecute pe teren). Nikoloz Basilashvili a adunat in sezonul precedent sase victorii si trei infrangeri pe iarba, in timp ce Lorenzo Musetti are un singur meci disputat pe iarba in cariera de profesionist – anul trecut, cand pierdea in runda inaugurala de la Wimbledon in minim de seturi duelul cu polonezul Hubert Hurkacz!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2620
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Nikoloz Basilashvili
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi