Lorenzo Musetti — Juan Cerundolo: pronosticuri Tenis ATP Forli challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Musetti vs. Cerundolo.

Vineri seara, 03/06/2022, nu mai devreme de ora 22:00, Lorenzo Musetti si Juan Manuel Cerundolo vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP Challenger Tour de la Forli (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.33 @ Lorenzo Musetti vs. 3.05 @ Juan Manuel Cerundolo!

LORENZO MUSETTI (#66 ATP)

Are doar douazeci de ani si mult potential de a creste si a avansa in ierarhia de simplu, s-a nascut la Carrara (Italia) dar are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Simone Tartarini! A performat la nivel de juniori, devenind lider mondial dupa ce a jucat finala pe asfaltul de la US Open (2018) si a cucerit titlul de hardul outdoor de la Australian Open (2019) la acest nivel. Forli challenger este singurul titlu de nivel ATP Challenger Tour pe care l-a cucerit in cariera (2020).

  • VICTORII Musetti vs. Cerundolo: nu au jucat

JUAN CERUNDOLO (#130 ATP)

Face parte din aceeasi generatie si are tot douazeci de ani, s-a nascut la Buenos Aires (Argentina) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorilor Andres Dellatore & Alejandro Cerundolo! De departe il putem considera un zgurist la baza, avand in palmares trei titluri de nivel ATP Challenger Tour cucerite pe acest tip de suprafata, dar si un titlu de nivel ATP World Tour – Cordoba (Argentina, 2021).

  • VICTORII Cerundolo vs. Musetti: nu au jucat

Lorenzo Musetti – Juan Cerundolo: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cei doi combatanti, deoarece sunt tenismeni de valori relativ apropiate pe acest tip de suprafata, dar si pentru ca principalul favorit al competitiei de la Forli challenger nu a impresionat pana-n aceasta faza a turneului! Lorenzo Musetti a avut nevoie de set decisiv in ambele dueluri precedente cu adversari la indemana precum kazakhul Timofey Skatov (6-4 5-7 6-1), respectiv germanul Maximilian Marterer (3-6 7-5 6-2 / si-a cedat serviciul o singura data, oferindu-i sapte mingi de break oponentului – a fructificat trei din cele noua oportunitati de break pe retur). De cealalta parte, mult mai stapan pe el si pe jocul practicat a parut sa fie Juan Manuel Cerundolo in dueluri avute cu adversari ceva mai apropiati din punct de vedere valoric de el precum italianul Flavio Cobolli (7-6 6-1 / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand patru breakuri), respectiv experimentatul olandez Robin Haase (6-3 6-2 / nu si-a cedat serviciul, fructificand patru din cele opt oportunitati de break pe retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde