Lloyd Harris — Aslan Karatsev
Incheiat

Lloyd Harris — Aslan Karatsev: pronosticuri Tenis ATP Roma

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Harris vs. Karatsev.

Duminica la pranz, 08/05/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Lloyd George Harris si Aslan Karatsev vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP Masters Series de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.36 @ Lloyd George Harris vs. 1.60 @ Aslan Karatsev!

LLOYD HARRIS (#38 ATP)

Are douazeci si cinci de ani si momentan nici un titlu de nivel ATP World Tour cucerit la simplu – doar doua finale disputate in 2020 la Adelaide (hard outdoor) si 2021 la Dubai (hard outdoor), plus o finala de dublu disputat in sezonul regulat la Rotterdam (hard indoor). S-a nascut si are resedinta la Cape Town (Africa de Sud), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Anthony Harris!

  • VICTORII Harris vs. Karatsev: nici o victorie

ASLAN KARATSEV (#34 ATP)

Are douazeci si opt de ani si trei titluri cucerite la nivel ATP World Tour la simplu – in sezonul precedent a triumfat la Dubai (hard outdoor) si la Moscova (hard indoor), iar in debutul sezonului regulat s-a impus la Sydney (hard outdoor) – avand si o finala pierduta anul trecut pe zgura de la Belgrad! S-a nascut la Vladikavkaz (Rusia) si are resedinta la Moscova (Rusia), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor in prezent.

  • VICTORII Karatsev vs. Harris: 6-3 6-2 (Dubai, 2021, hard outdoor)

Lloyd Harris – Aslan Karatsev: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat precedentul meci direct din sezonul precedent, luand in considerare evolutiile pe care cei doi combatanti le-au avut in precedentele turnee de zgura din acest an! Lloyd George Harris a avut un meci echilibrat pe zgura de la Monte Carlo cu maghiarul Marton Fucsovics (4-6 7-6 1-6), apoi a obtinut doua victorii pe zgura de la Barcelona versus Carballes Baena (6-4 7-6), respectiv Albert Ramos (6-3 6-4) si pe zgura de la Madrid a tinut aproape de tenacele zgurist iberic Alejandro Davidovich Fokina (5-7 3-6). De cealalta parte, rusul Aslan Karatsev n-a simtit deocamdata gustul victoriei pe zgura in sezonul regulat, inregistrand trei infrangeri in tot atatea meciuri – invins pe zgura de la Monte Carlo de danezul Holger Rune (6-7 6-4 3-6), apoi a urmat turneul de zgura de la Belgrad unde a pierdut la neamtul Oscar Otte (7-6 1-6 3-6) si-n fine saptamana trecuta pe zgura Masters-ului de la Madrid a cedat in duelul cu experimentatul belgian David Goffin (2-6 5-7). Per total, observam ca ambii au avut parte de meciuri predispuse over-ului la game-uri!

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.51
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
2 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 2

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token