Liverpool — Real Madrid: ponturi pentru finala Champions League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un finala Champions League, la cote de 1.49 & 1.89.

Meciul Liverpool – Real Madrid este programat sâmbătă, 28 mai, de la ora 22.00 pe Stade de France din Paris. 

Liverpool - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Jurgen Klopp a reușit să ducă Liverpool la un nivel fantastic! "Cormoranii" au fost la doar câteva minute de titlu în Premier League după o cursă fantastică de urmărire a lui Manchester City și acum visează la un trofeu Champions League, al 7-lea. În 2019, Klopp a cântat "Let's talk about SIX" după succesul în fața lui Tottenham. Vicecampioana Angliei a avut cel mai bun parcurs din istorie în grupe, cu maxim de puncte și au trecut fără emoții de Inter, Benfica și Villarreal.  Vedetele Van Dijk și Salah au revenit la antrenamente după accidentări minore. În schimb, Origi nu-și putea încheia aventura la Liverpool cu o finală UCL. Belgianul este accidentat. Liverpool a pierdut un singur meci în 2022, 0-1 acasă cu Inter. "Cormoranii" au câștigat două trofee în acest sezon, ambele la penalty-uri, ambele cu Chelsea, ambele după 0-0 în 90 de minute. A beneficiat de 16 cornere în aceste două finale! 

Real Madrid - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Carlo Ancelotti a construit o echipă bună, cinică și norocoasă. Acestea sunt ingredientele unui Real Madrid care a surprins din nou pe toată lumea în Champions League. Titlul în La Liga a fost o formalitate după un sezon în care urmăritoarele din Spania au jucat foarte slab și avansul a fost mare. În Champions League, Real a fost mereu pe marginea prăpastiei și a reușit cumva să se salveze. Rând pe rând, PSG, Chelsea și Manchester City au fost scoase din cursă după partide retur dramatice. Karim Benzema este marea vedetă a echipei și acum este principalul candidat la Balonul de Aur. Francezul are 15 goluri în 11 partide jucate în acest sezon de Champions League. Din ultimele 10 finale europene, Real a pierdut una singură, cu Liverpool acum 41 de ani!

Liverpool – Real Madrid Cote la pariuri si ponturi pariuri

Liverpool este echipa mai bună în acest sezon, dar Realul a răsturnat mai multe calcule în 2022. Klopp și Ancelotti s-a întâlnit de 10 ori și italianul are cele mai multe succese, 4. Forță cormoranilor stă în siguranța defensivei și precizia unui atac exploziv. Duelul Vinicius - Alexander-Arnold poate fi decisiv. 

De aceea, ponturile mele pentru finala Champions League sunt: Liverpool va avea mai multe cornere & Liverpool peste 5.5 cornere. 888 oferă cote bune pentru aceste alegeri: 1.49 & 1.89.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 10
Calcul:
-63 RON
ROI:
-2.9 %
Pariuri:
213 / 6 / 186
Calcul:
-2 284 RON
ROI:
-5.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 22
12 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 405
213 / 6 / 186
Calcul
ROI: -5.6 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Liverpool va avea cele mai multe cornere Peste 5,5 cornere Liverpool

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Liverpool — Real Madrid

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii