Lincoln Red Imps — Shkupi: ponturi preliminarii UEFA Champions League

Acțiune

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.40 pentru aceasta partida din preliminariile UEFA Champions League.

Lincoln: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Lincoln nu s-a gandit nici macar o secunda la grupele UEFA Champions League. Cel mai indraznet obiectiv al echipei este participarea in Conference League.

Fotbalul din Gibraltar este la un nivel semi-amator, asadar echipele nu pot pune prea mari probleme in aceste preliminarii.

Gazdele au pierdut categoric in tur, cu scorul de 3-0. Echipa a avut superioritate numerica pe final, insa nu a putut marca golul ce ar mai fi prelungit suspansul in retur.

Shkupi: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Danfa a dat totul in mansa tur, cu golul marcat in minutul 11 – din pasa lui Sheji. In minutul 29, Hamidi i-a pasat decisiv lui Adetunji.

Margvelashvili era eliminat in minutul 54, dupa ce vedea al doilea cartonas galben. Totusi nimic nu s-a schimbat in meci, iar Shkupi a marcat in minutul 62 pentru 3-0.

Campioana Gibraltarului si-a trimis mingea in propria poarta. Acum alb-albastrii se deplaseaza pe Victoria Stadium pentru a indeplini probabil doar o formalitate.

Lincoln vs Shkupi: Cote la pariuri şi pronostic

Desi aproape o repriza intreaga cei din Gibraltar au evoluat in 11 vs 10, nu au reusit sa marcheze si mai mult decat atat, au mai incasat un gol.

Acest lucru spune multe despre nivelul celor de la Lincoln. Trei goluri sunt imposibil de recuperat, chiar si cu sprijinul suporterilor. Nu cred ca Shkupi vrea sa isi complice misiunea si sa joace la remiza.

Ponturi
Shkupi castiga sau egal
Cf
Cote
1.40
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Champions League
Va fi acest pariu castigator?
Shkupi castiga sau egal
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token