Lin Zhu vs Elena Rybakina
Incheiat

Lin Zhu vs Elena Rybakina: pronosticuri Tenis Doha

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Zhu vs. Rybakina.

Marţi seară, 13/02/2024, nu mai devreme de ora 20:00, Lin Zhu şi Elena Rybakina vor juca în runda a doua de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Doha (Qatar, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 7.00 @ Lin Zhu vs. 1.10 @ Elena Rybakina!

LIN ZHU (#57 WTA)

Lin Zhu (treizeci de ani) s-a născut la Wuxi (China) şi are reşedinţa la Beijing (China), este jucătoare de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,73m şi beneficiază de suportul antrenorului Tim Nicholls, alături de care se antrenează la Guangzhou! A cucerit anul trecut turneul WTA de la Hua Hin (Thailanda, hard outdoor) şi-a disputat finala de la Osaka WTA (Japonia, hard outdoor) – iar în sezonul regulat a adunat un total de opt victorii (cu patru înfrângeri suferite) pe acest tip de suprafaţă rapidă, disputând din nou finala de la Hua Hin WTA – cu Diana Shnaider (3-6 6-2 1-6). 

● VICTORII Zhu vs. Rybakina: 6-2 6-4 (Australian Open, 2019, hard outdoor)

ELENA RYBAKINA (#4 WTA)

Elena Andreyevna Rybakina (douăzeci şi patru de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Moscova (Rusia), are-n palmares şase titluri de nivel WTA Series Tour la simplu (cu alte nouă finale pierdute), fiind una din tenismenele cu aspiraţii serioase la fotoliul de lider mondial în sezonul regulat şi-n cele care vor urma! Două dintre aceste turnee le-a cucerit în sezonul regulat – pe hardul outdoor de la Brisbane (Australia) şi cel mai recent pe asfaltul de la Abu Dhabi WTA (Emiratele Arabe Unite); astfel, a adunat un total de unsprezece victorii (cu doar două înfrângeri suferite) pe acest tip de suprafaţă (preferata kazacei). 

● VICTORII Rybakina vs. Zhu: 7-5 2-6 6-0 (Wuhan Open, 2019, hard outdoor)

Lin Zhu – Elena Rybakina: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) mai echilibrată decât ne-o arată cotele oferite de bookmakeri celor două combatante, pentru simplul fapt că ambele trec printr-o formă de moment bună pe acest tip de suprafaţă, iar chinezoaica a dipsutat deja un meci oficial pe asfaltul turneului WTA de la Doha (având astfel avantajul de a se fi adaptat deja la condiţii şi suprafaţa de joc). Lin Zhu a eliminat-o fără drept de apel în runda inaugurală pe rusoaica Varvara Gracheva (6-1 6-1 / trei aşi expediaţi, nici o dublă greşeală comisă, şi-a cedat serviciul o singură dată, fructificând şase din totalul celor zece oportunităţi de break pe care şi le-a procurat pe parte de retur). De cealaltă parte, kazaca Elena Rybakina n-a impresionat la precedentele participări de la Doha WTA – 2020 (faza optimilor), 2021 (primul tur) şi 2022 (primul tur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 17,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.53
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 17,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token