Lin Zhu — Jodie Burrage: pronosticuri Tenis WTA Nottingham

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zhu vs. Burrage.

Luni la pranz, 06/06/2022, nu mai devreme de ora 18:00, Lin Zhu si Jodie Anna Burrage vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Series Tour de la Nottingham (Regatul Unit, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.49 @ Lin Zhu vs. 2.66 @ Jodie Anna Burrage!

LIN ZHU (#96 WTA)

Are douazeci si opt de ani, dar nu neaparat prea multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour, fiind prezenta cu preponderanta in turnee de nivel ITF sau WTA Challenger! S-a nascut la Wuxi (China), are resedinta la Beijing (China) si se antreneaza la Guangzhou sub indrumarea antrenorului Tim Nicholls. Este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,73m si are in palmares un titlu de dublu la nivel WTA Series Tour – Nanchang (2019, hard outdoor).

  • VICTORII Zhu vs. Burrage: nici o victorie

JODIE BURRAGE (#235 WTA)

A implinit recent varsta de douazeci si trei de ani, s-a nascut la Londra (Marea Britanie) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorului Joel Cannell! Are iarba ca suprafata preferata si lovitura-forte este backhand-ul in lungul liniei. N-are nici macar experienta adversarei de astazi la nivel WTA Series Tour, dar ramane o jucatoare care poate pune probleme pe iarba!

  • VICTORII Burrage vs. Zhu: 7-6 6-3 (Surbiton ITF, 2022, iarba)

Lin Zhu – Jodie Burrage: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cele doua combatante, precum a fost meciul direct din urma cu doar cinci zile – tot pe taram britanic, pe iarba de la Surbiton ITF! Jodie Burrage a ajuns pana-n semifinalele acestui turneu, trecand de adversare precum Lin Zhu, ucraineanca Kateryna Baindl, romanca Mihaela Buzarnescu – cedand decent duelul cu belgianca Alison van Uytvanck (3-6 4-6), cea care avea sa plece acasa cu trofeul de campioana. Statisticile meciului direct dintre Jodie Burrage si Lin Zhu sunt urmatoarele – sase asi expediati, sase duble greseli comise, procentaj de 71% la punctele castigate cu prima minge de serviciu, 4/9 mingi de break castigate pe parte de retur (Jodie Burrage) – versus – zero asi expediati, trei duble greseli comise, procentaj de doar 56% la punctele castigate cu prima minge de serviciu, 2/7 mingi de break castigate pe parte de retur (Lin Zhu). Acestea fiind spuse, prea multe nu se pot schimba intr-un timp atat de scurt, astept minim un set adjudecat de britanica!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 53
Calcul:
-1 136 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
43 / 5 / 53
Calcul:
ROI: -11.2 %
Pariuri: 2625
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Jodie Burrage
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi