LGD — 9Pandas
Incheiat

LGD — 9Pandas: ponturi The International Dota 2 21.10.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida LGD - 9Pandas, de la The International 2023.

Vineri noaptea, de la 02:00, in upper-bracket la The International 2023, avem duelul LGD - 9Pandas.

LGD - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

LGD a avut dificultati serioase in a se regasi in ultimul an. Probleme la pozitia 3, dar si caderea aproape brusca a scenei de Dota 2 din China. Printre rezultate modeste, LGD a strecurat un loc 3 la Drealeague Season 20. Asa ca poate nu era de asteptat ca formatia asiatica sa fie neinvinsa in grupe, cu trei victorii si o remiza. In partida pentru upper-bracket, LGD a dispus de Keyd Stars, 2-0. Totusi, vorbim cam despre cel mai modest adversar peste care LGD putea sa dea.

9Pandas - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

9Pandas e genul de echipa pe care e foarte greu de mizat. Formata din cativa jucatori cu experienta, dar si tinere talente, 9Pandas tinde sa renunte usor atunci cand lucrurile nu merg in directia potrivita. De cand acest roster a fost preluat de organizatia 9Pandas, in luna aprilie, echipa a bifat un loc 3 la Berlin Major. Au fost doua remize si o victorie in grupa de TI, dar succesul cu adevarat gratios a fost contra marii rivale din regiune, Betboom, 2-1. Mai ales ca 9Pandas a revenit de la 0-1. 

LGD - 9Pandas: Cote la pariuri si ponturi pariuri

9Pandas poate furniza oricand o surpriza placuta. In special daca se activeaza kiyotaka, un jucator cu potential sa fie cel mai bun mid in viitorul apropiat. Trebuie sa punem in context si forma celor de la LGD. Majoritatea echipelor s-au chinuit cu drafturile, pentru ca nu e usor pe acest patch sa alegi eroi care sa-ti castige singuri. Dar LGD nu a facut-o. Si nici opozitia nu a fost formidabila. Tot chinezii trebuie sa porneasca favoriti, e normal, dar cotele mi se par prea disproportionate. 

Ponturi
9Pandas + 1,5 HA
Cf
Cote
1.62
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Votare
Va fi acest pariu castigator?
9Pandas + 1,5 HA
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token