Leylah Fernandez vs Sloane Stephens
Incheiat

Leylah Fernandez vs Sloane Stephens: pronosticuri tenis Charleston 04/04/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Fernandez vs. Stephens.

Joi dimineaţă, 03/04/2024, nu mai devreme de ora 00:30, Leylah Fernandez şi Sloane Stephens vor juca în turul al doilea de simplu feminin al competiţiei WTA Series Tour de la Charleston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.90 @ Leylah Fernandez vs. 1.90 @ Sloane Stephens!

LEYLAH FERNANDEZ (#34 WTA)

Leylah Annie Fernandez (douăzeci şi unu de ani) s-a născut la Montreal (Canada) şi are reşedinţa la Boynton Beach, Florida (Statele Unite), este jucătoare de mână stângă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,68m şi beneficiază de suportul antrenorului Jorge Fernandez (tatăl său). Are-n palmares trei titluri de nivel WTA Series Tour la simplu (cu alte două finale pierdute – printre care cea de la US Open, 2021), fiind şi-o excelentă “dublistă” (finalistă pe zgura de la Roland Garros, 2023). A mai fost prezentă pe zgura verde a turneului WTA de la Charleston şi-n anul 2021 (turul al doilea), 2022 (turul al doilea) şi 2023 (turul al doilea); aşadar, o calificare mai departe ar fi o premieră.

● VICTORII Fernandez vs. Stephens: 6-7 6-3 6-3 (Monterrey Open, 2020, hard outdoor), 6-3 6-3 (Lexington Open, 2020, hard outdoor), 6-3 6-1 (Grampians Trophy Melbourne, 2021, hard outdoor)

SLOANE STEPHENS (#40 WTA)

Sloane Stephens (treizeci şi unu de ani) s-a născut la Plantation, Florida (Statele Unite) şi are reşedinţa la Fort Lauderdale, Florida (Statele Unite), este jucătoare de mână dreaptă care execută la rându-i reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,70m şi beneficiază de suportul cuplului de antrenori format din Omar El Kheshen & Kamau Murray! Are-n palmares şapte titluri de nivel WTA Series Tour (printre care şi cel cucerit la US Open, 2017) şi alte trei finale pierdute (printre care cea de la Roland Garros, 2018 – şi cea de la Turneul Campioanelor, 2018). A mai fost prezentă de zece ori de-a lungul timpului pe zgura verde a turneului WTA de la Charleston, pe care l-a şi cucerit o dată (2016).

● VICTORII Stephens vs. Fernandez: nici o victorie

Leylah Fernandez – Sloane Stephens: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată şi deschisă oricărui rezultat – aşa cum ne-o prezintă şi cotele oferite de bookmakeri la victorie celor două combatante – canadianca având de partea ei avantajul moral de a se fi impus în fiecare din precedentele trei meciuri directe, în timp ce americanca va compensa prin suportul publicului din Statele Unite şi prin faptul că a disputat deja două meciuri oficiale pe zgura vedere de la Charleston Open! Sloane Stephens a făcut pereche la dublu cu Ashlyn Krueger şi-a câştigat meciul cu Eikeri/Wu (6-3 6-2), în timp ce pe tabloul principal de simplu a “spulberat-o” în runda inaugurală pe poloneza Magdalena Frech (6-0 6-2 / un singur as expediat, nici o dublă greşeală comisă, şi-a cedat serviciul o singură dată, realizând în schimb un total de şase break-uri pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.67
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token