Lauren Davis — Caroline Garcia: pronosticuri Tenis WTA Nottingham

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Davis vs. Garcia.

Marti seara, 07/06/2022, nu mai devreme de ora 19:00, Lauren Davis si Caroline Garcia vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Series Tour de la Nottingham (Regatul Unit, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.02 @ Lauren Davis vs. 1.81 @ Caroline Garcia!

LAUREN DAVIS (#93 WTA)

Are douazeci si opt de ani si multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour – la un moment dat a fost chiar clasata a #26-a in lume la simplu (22/05/2017), s-a nascut la Gates Mills – Ohio (Statele Unite) si are resedinta la Boca Raton – Florida (Statele Unite), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,57m si beneficiaza de suportul antrenorului Edward Elliot! La editia precedenta a turneului WTA de la Nottingham a ajuns pana-n penultimul act.

  • VICTORII Davis vs. Garcia: 6-2 6-1 (Strasbourg, 2012, zgura)

CAROLINE GARCIA (#75 WTA)

Are douazeci si opt de ani si de asemenea multa experienta in spate, s-a nascut la Saint-Germain-en-Laye (Franta) si are resedinta la Lyon (Franta), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,77m si beneficiaza de suportul antrenorului Gabriel Urpi! Si ea are amintiri frumoase de pe iarba de la WTA Nottingham – turneu pe care avea sa-l castige in 2019. Multe s-au schimbat de atunci (acesta avea sa fie si ultimul turneu cucerit de frantuzoaica la simplu).

  • VICTORII Garcia vs. Davis: 6-1 6-3 (Hong Kong WTA, 2015, hard outdoor)

Lauren Davis – Caroline Garcia: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care micuta americanca va intra pe teren cu mult mai motivata decat adversara ei si-n cele din urma va izbuti sa-si treaca in cont si victoria, asta si-n conditiile in care a avut aproximativ o luna la dispozitie sa se adapteze la conditiile de joc oferite de acest tip de suprafata (iarba), spre deosebire de frantuzoaica – in urma cu doar doua zile juca finala de dublu pe zgura de la Roland Garros, alaturi de conationala Kristina Mladenovic, finala castigata in fata americancelor Gauff/Pegula! Asadar, foarte putin timp la dispozitie pentru Caroline Garcia de a se recupera din punct de vedere fizic si timp deloc pentru a se adapta la conditiile si suprafata de joc de la WTA Nottingham.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 3 / 45
Calcul:
+534 RON
ROI:
5.0 %
Pariuri:
887 / 67 / 675
Calcul:
-4 376 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
59 / 3 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1648
887 / 67 / 675
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Lauren Davis

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde