Laura Siegemund — Ludmilla Samsonova: pronosticuri Tenis WTA Stuttgart

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Siegemund vs. Samsonova.

Vineri seara, 22/04/2022, nu mai devreme de ora 18:00, Laura Siegemund si Ludmilla Samsonova vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Stuttgart (Germania, zgură indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.70 @ Laura Siegemund vs. 1.47 @ Ludmilla Samsonova!

LAURA SIEGEMUND (#231 WTA)

Are treizeci si patru de ani si multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, la un moment dat a fost a #27-a in lume la simplu (29/08/2016) si-n acest moment este a #40-a in lume la dublu! S-a nascut la Filderstadt (Germania) si are resedinta chiar aici la Stuttgart (Germania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,68m si beneficiaza de suportul antrenorului Antonio Zucca! Are in palmares doua titluri de nivel WTA Series Tour la simplu si o finala pierduta, iar la dublu are sapte titluri si alte trei finale pierdute – plus campioana la dublu-mixt la US Open (2016).

  • VICTORII Siegemund vs. Samsonova: nu au jucat

LUDMILLA SAMSONOVA (#31 WTA)

Are douazeci si trei de ani, s-a nascut la Olenegorsk (Rusia) dar s-a mutat ulterior la Torino (Italia) si in perioada junioratului s-a antrenat la “Riccardo Piatti’s Tennis Academy” din Sanremo (Italia); este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Alessandro Dumitrache, alaturi de care se antreneaza momentan in Roma! Are in palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour la simplu – Berlin (2021, iarba).

  • VICTORII Samsonova vs. Siegemund: nu au jucat

Laura Siegemund – Ludmilla Samsonova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care nemtoaica – avand in spate si sutinerea publicului local, plusul de experienta mai ales in cadrul turneului WTA de la Stuttgart (pe care l-a si castigat in trecut) – va porni mai bine si-si va adjudeca minim un set! Laura Siegemund a invins-o in runda inaugurala pe slovena Tamara Zidansek (6-3 6-3), iar in faza optimilor de finala a produs o surpriza si mai mare odata cu victoria obtinuta in fata grecoaicei Maria Sakkari (6-4 3-1 ret. / si-a cedat serviciul de doua ori, iar pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor zece oportunitati de break avute la dispozitie). De cealalta parte, rusoaica Ludmilla Samsonova a trecut in primul tur cu un asa-zis “double-bagel” de frantuzoaica Chloe Paquet (6-0 6-0) si-n faza optimilor de finala de cehoaica Karolina Pliskova (6-4 6-4 / nu si-a cedat serviciul, salvand toate cele patru mingi de break oferite, iar pe parte de retur a fructificat doua din cele trei oportunitati de break avute la dispozitie), o adversara de top, dar care nu se regaseste in sezonul regulat.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 1 / 41
Calcul:
-644 RON
ROI:
-6.6 %
Pariuri:
820 / 63 / 627
Calcul:
-5 054 RON
ROI:
-3.3 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 110
55 / 1 / 41
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1523
820 / 63 / 627
Calcul
ROI: -3.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Laura Siegemund

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii