Laura Pigossi vs Irina Bara
Incheiat

Laura Pigossi vs Irina Bara: pronosticuri tenis Bogota 03/04/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Pigossi vs. Bara.

Miercuri seară, 03/04/2024, nu mai devreme de ora 22:00, Laura Pigossi şi Irina Bara vor juca în faza optimilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Bogota (Columbia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.47 @ Laura Pigossi vs. 2.70 @ Irina Bara!

LAURA PIGOSSI (#119 WTA)

Laura Pigossi Herrmann de Andrade (douăzeci şi nouă de ani) s-a născut la Sao Paulo (Brazilia) şi are reşedinţa la Barcelona (Spania), este jucătoare de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,64m şi beneficiază de suportul antrenorului German Puentes! Are-n palmares o finală de nivel WTA Series Tour disputată la simplu, iar cel mai notabil rezultat înregistrat la dublu rămâne medalia de bronz cucerită la Jocurile Olimpice de la Tokyo (alături de Luisa Stefani). A fost la un moment dat clasată pe locul al 100-lea în lume la simplu (29/08/2022) şi-a mai fost prezentă pe zgura turneului WTA de la Bogota şi-n 2014 (faza calificărilor), 2022 (finalistă) şi 2023 (sfert-finalistă). 

● VICTORII Pigossi vs. Bara: nu au jucat

IRINA BARA (#178 WTA)

Irina Maria Bara (douăzeci şi nouă de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Ştei, Bihor (România), este la rându-i dreptace şi execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,64m şi are zgura drept suprafaţă favorită! Fără rezultate notabile înregistrate în sezonul regulat, românca revine cu speranţe la Bogota Open – turneu pe care l-a mai onorat cu prezenţa şi-n 2019 (primul tur), 2021 (primul tur), 2022 (sfert-finalistă) şi-n fine 2023 (nu trecea de faza calificărilor). Singurul rezultat (cât de cât) notabil din acest an al bihorencei a venit la dublu – acolo unde a cucerit ITF-ul W35k de la Nagpur (India, zgură).

● VICTORII Bara vs. Pigossi: nu au jucat

Laura Pigossi – Irina Bara: Cote la pariuri şi predicţii pariuri 

Mizez pe o partidă în care nu vor lipsi oportunităţile de break de o parte şi de cealaltă a “baricadelor” – schimburile de mingi se vor prelungi aproape de fiecare dată (ambele combatante sunt adeptele acestui stil de joc şi nu impresionează prin forţă sau agresivitate, ci mai degrabă prin combativitate), dar în cele din urmă o văd pe braziliancă (aflată într-o formă de moment mai bună) să se califice mai departe! Laura Pigossi a produs marea surpriză în runda inaugurală de la Bogota Open, impunâdu-se cu un scor clar în faţa argentiniencei Nadia Podoroska (6-4 6-1 / nici un as expediat, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singură dată, fructificând patru din totalul celor zece mingi de break pe care şi le-a procurat pe parte de retur); de cealaltă parte, după un start mai slab, Irina Maria Bara a câştigat în set decisiv duelul cu ucraineanca Katarina Zavatska (2-6 6-3 6-4 / nici un as expediat, patru duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de şapte ori, realizând în schimb un total de opt break-uri pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Primul set şi meciul @ Laura Pigossi
Cf
Cote
1.75
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Laura Pigossi
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token