Laura Pigossi — Tatiana Maria: pronosticuri Tenis WTA Bogota

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Pigossi vs. Maria.

Duminica seara, 10/04/2022, nu mai devreme de ora 19:00, Laura Pigossi si Tatiana Maria vor juca in MAREA FINALA a competitiei WTA Series Tour de la Bogota (Columbia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.54 @ Laura Pigossi vs. 1.52 @ Tatiana Maria!

LAURA PIGOSSI (#212 WTA)

Are douazeci si sapte de ani, n-a fost niciodata in prima suta mondiala nici la simplu si nici la dublu, este o zgurista la baza si va juca in prima finala de nivel WTA Series Tour a carierei! S-a nascut la Sao Paulo (Brazilia) dar are resedinta la Barcelona (Spania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,64m si beneficiaza de suportul antrenorului German Puentes. Cea mai importanta performanta ramane totusi medalia de bronz pe care a cucerit-o la Jocurile Olimpice de la Tokyo – 2021, hard outdoor – in competitia de dublu feminin, avand-o partenera pe Luisa Stefani!

  • VICTORII Pigossi vs. Maria: nu au jucat

TATIANA MARIA (#237 WTA)

Are treizeci si patru de ani si multa experienta in spate la nivel inalt, s-a nascut la Bad Saulgau (Germania) si tot acolo are si resedinta, este jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,72m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Charles Edouard Maria, cel cu care este casatorita de aproape zece ani si alaturi de care are doi copii! Are in palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour – Mallorca (2018, iarba) – aceasta finala de pe zgura de la Bogota WTA fiind, practic, abia a doua de simplu din cariera nemtoaicei. A performat mai bine la dublu – patru titluri cucerite (unul chiar aici la Bogota) si patru finale pierdute!

  • VICTORII Maria vs. Pigossi: nu au jucat

Laura Pigossi – Tatiana Maria: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de nemtoaica, fiind per total tenismena cu mult mai experimentata si care are un joc mai complet, bazat pe un prim serviciu mai bun – generator de asi – dar si pe acel backhand executat cu o singura mana, cu care e capabila sa scoata multe winners-uri! Laura Pigossi a pornit din faza calificarilor pe zgura de la Bogota WTA (s-a acumulat ceva oboseala), iar cele mai importante victorii le-a obtinut in faza sferturilor de finala vs. Dayana Yastremska (6-2 4-6 7-6) si-n penultimul act al competitiei vs. Maria Camila Osorio Serrano (7-5 7-6). De cealalta parte, tot din calificari a pornit si Tatiana Maria – iar in drumul ei spre finala, a cedat un singur set; si-a dominat categoric precedentele trei adversare – Rebecca Peterson (6-1 6-4) in faza optimilor de finala, suedeza Mirjan Bjorklund (6-1 6-4) in faza sferturilor de finala si-n fine rusoaica Kamilla Rakhimova (6-2 6-2 / si-a cedat serviciul o singura data, fructificand cinci din cele unsprezece mingi de break) in semifinale.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Tatiana Maria
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde