Laslo Djere — Stan Wawrinka: pronosticuri Tenis ATP Roma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djere vs. Wawrinka.

Miercuri la pranz, 11/05/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Laslo Djere si Stan Wawrinka vor juca in turul al doilea al competitiei ATP Masters Series de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.40 @ Laslo Djere vs. 2.98 @ Stan Wawrinka!

LASLO DJERE (#58 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Senta (Serbia) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorului Eduardo Infantino! De departe poate fi considerat un zgurist la baza, are in palmares doua titluri de nivel ATP World Tour – primul cucerit in anul 2019 pe zgura de la Rio de Janeiro (dedicat parintilor lui, ambii trecuti in nefiinta din cauza cancerului), al doilea in 2020 pe zgura de la Sardinia.

  • VICTORII Djere vs. Wawrinka: nu au jucat

STAN WAWRINKA (#361 ATP)

A ajuns si el la varsta de treizeci si sapte de ani si este mai aproape de retragerea din activitate, decat de revenirea in prima suta mondial si-n fazele finale ale competitiilor importante! Fost numar trei mondial la simplu la un moment dat (27/01/2014), detinatorul a saisprezece titluri de nivel ATP World Tour la simplu si triplu campion de Grand Slam-uri – Australian Open (2014), French Open (2015), US Open (2016), elvetianul a obtinut prima victorie dupa 15 luni in runda inaugurala de la Masters-ul Romei.

  • VICTORII Wawrinka vs. Djere: nu au jucat

Laslo Djere – Stan Wawrinka: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata in debutul ei, dar controlata ulterior si castigata cu handicap la game-uri de tenismenul sarb, luand in considerare forma fizica net superioara a acestuia, dar si boost-ul de moral capatat in urma celor trei succesuri consecutive obtinute in cadrul Masters-ului de la Roma! Laslo Djere i-a eliminat in calificari pe australianul Thanasi Kokkinakis (6-4 6-4), respectiv bolivianul Hugo Dellien (6-4 6-2), iar in primul tur de pe tabloul principal l-a invins pe croatul Borna Coric (6-2 6-7 6-2 / trei asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, pe parte de retur a fructificat cinci din totalul celor opt mingi de break avute la dispozitie). De cealalta parte, veteranul elvetian Stan Wawrinka a produs surpriza si l-a invins in set decisiv pe big-server-ul american Reilly Opelka (3-6 7-5 6-2 / opt asi expediati, doua duble greseli comise, i-a oferit oponentului zece mingi de break si si-a cedat serviciul de doua ori, pe parte de retur si-a procurat douasprezece oportunitati de break – patru dintre ele fiind si fructificate), un adversar destul de static totusi, care i-a convenit lui “Stan the Man”.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 1 / 46
Calcul:
-1 318 RON
ROI:
-13.3 %
Pariuri:
814 / 63 / 625
Calcul:
-5 222 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
52 / 1 / 46
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1503
814 / 63 / 625
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) 2,5 games @ Laslo Djere

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii