Koolhof/Skupski — Hurkacz/Isner: pronosticuri Tenis ATP Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Koolhof/Skupski vs. Hurkacz/Isner.

Sambata seara, 02/04/2022, nu mai devreme de ora 22:30, Koolhof/Skupski si Hurkacz/Isner vor juca in MAREA FINALA a competitiei de dublu ATP Master Series de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 2.08 @ Koolhof/Skupski vs. 1.76 @ Hurkacz/Isner!

KOOLHOF/SKUPSKI (#17 ATP Doubles / #16 ATP Doubles)

Wesley Koolhof (treizeci si doi de ani) & Neal Skupski (treizeci si doi de ani) s-au hotarat sa formeze o echipa la startul sezonului regulat si pana-n acest moment cel putin pare sa fie decizia potrivita, deoarece au adunat cateva rezultate notabile! Per total vorbim despre douazeci si trei de victorii si doar patru infrangeri, cu turnee cucerite la Melbourne Summer Set – Adelaide – Doha (toate pe hard outdoor), sferturi de finala la Australian Open & Dubai & Indian Wells, semifinala pe hardul indoor de la Rotterdam si acum iata-i si-n finala Masters-ului de la Miami Open.

  • VICTORII Koolhof/Skupski vs. Hurkacz/Isner: nu au jucat

HURKACZ/ISNER (#81 ATP Doubles / #52 ATP Doubles)

Hubert Hurkacz (douazeci si cinci de ani) & John Isner (treizeci si sase de ani) au mai jucat impreuna in 2019 un meci pe asfaltul de la Toronto Masters si doua partide in 2020 la Masters-ul de la Cincinnati, dar in mod evident cel mai important rezultat al lor este reprezentat de aceasta finala de la Miami Open, singurul turneu pe care-l onoreaza cu prezenta pe parcursul sezonului regulat sub acest format de echipa! John Isner este in forma maxima la dublu, dupa ce in saptamana precedenta si-a trecut in palmares titlul de dublu de la Indian Wells Masters, avandu-l ca partener pe americanul Jack Sock.

  • VICTORII Hurkacz/Isner vs. Koolhof/Skupski: nu au jucat

Koolhof/Skupski – Hurkacz/Isner: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care polonezul si americanul se vor impune, luand in considerare evolutiile pe care cei doi le-au avut per total pe parcursul competitiei ATP Masters Series Tour de la Miami Open – Hubert Hurkacz a ajuns pana-n semifinale in competitia de simplu, iar in cea de dublu, perechea Hurkacz/Isner a eliminat in drumul spre finala cupluri precum Krawietz/Mies (6-3 7-6) in primul tur, Krajicek/Roger-Vasselin (4-6 6-3 10-6) in faza optimilor de finala, Ram/Salisbury (7-6 6-3) in faza sferturilor de finala si-n fine campionii en-titre de la Australian Open – Kokkinakis/Kyrgios (6-4 6-3 / si-au cedat serviciul de doua ori, realizand patru break-uri) in penultimul act al competitiei. De cealalta parte, perechea Koolhof/Skupski a trecut in primul tur de Harris/Middelkoop (7-6 7-5), in faza optimilor de Martinez/Sonego (6-3 7-6), in faza sferturilor de Bopanna/Shapovalov (6-2 6-1) si cel mai complicat meci – in semifinale – cu italienii Bolelli/Fognini (6-1 3-6 10-5 / si-au cedat serviciul o data, realizand doua break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Hurkacz/Isner
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi