Keyd Stars — BetBoom
Incheiat

Keyd Stars — BetBoom: ponturi The International Dota 2 22.10.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Keyd Stars - BetBoom, de la The International 2023.

Duminica, de la ora 20:00, avem meciul Keyd Stars - BetBoom, din lower-bracket la The International Dota 2.

Keyd Stars - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Keyd Stars sunt o adunatura de staruri din Brazilia, care a beneficiat de un context favorabil pentru a se califica la acest TI. EG si beastcoast, cele mai bune formatii din America de Sud, au mers direct la turneu, ceea ce a insemnat ca Keyd Stars au avut o oponenta mult mai subtire pentru a obtine biletele pentru Seattle. Cu trei remiza si un esec in grupa, Keyd Stars s-a calificat mai departe cu ceva emotii. In duelul pentru upper-bracket, n-a opus multa rezistenta contra celor de la LGD, scor 0-2. 

BetBoom - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

BetBoom s-a format la sfarsitul lui 2022 cu probabil unii dintre cei mai buni, la nivel individual, jucatori din Europea de Est. Daca nu chiar din lume. Rezultatele nu au fost insa pe masura valorii. Doar pe la DreamLeague s-au descurcat bine, cu un loc secund la Season 20 si un loc trei la Season 21. In grupa de TI, BetBoom a castigat trei partide si a pierdut un singur duel, cu Team Liquid. Desi a avut 1-0 la harti, a cedat meciul pentru upper-bracket cu 9Pandas. Gpk ar fi putut evolua mult mai convingator in ambele harti pierdute.

Keyd Stars - BetBoom: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Intotdeauna cand incepe un turneu important, BetBoom se numara printre favoritele specialistilor. La fel e si acum, insa caderea in lower-bracket inseamna ca un singur pas gresit va duce la eliminare. Nu ar trebui sa fie cazul contra celor de la Keyd Stars, pentru ca ma astept ca sud-americanii sa piarda toate lane-urile si sa nu duca peste 40 de minute nicio harta. Nu sunt foarte slabi, dar n-au skill-ul necesar sa treaca peste o formatie de prim-plan din CIS. 

Ponturi
BetBoom 2-0
Cf
Cote
1.53
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Votare
Va fi acest pariu castigator?
BetBoom 2-0
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token