Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

KAS Eupen – Club Brugge: pont meci Jupiler League

Expertul Legalbet, Erik, vă recomandă un meci din Jupiler League, la o cotă de 1.91.

Meciul KAS Eupen - Club Brugge este programat duminică, 16 august, la ora 17:00, pe stadionul Kehrwegstadion din Eupen.

Eupen: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Eupen este o echipă greu de depășit pe teren propriu, de unde își adună cele mai multe puncte pentru a naviga liniștit la mijlocul clasamentului. Aflat deja la al treilea sezon pe banca “ursuleților panda”, spaniolul Benat San Jose dorește mai mult în această ediție, iar pentru asta trebuie să abordeze cu mai mult curaj meciurile contra echipelor mari.

O primă șansă o are duminică, în fața lui Club Brugge, și ar fi momentul să pună ceva probleme campioanei, fiindcă în ultimii patru ani a fost ciuca bătăilor, cu 24 de goluri primite și doar 4 marcate. Anul trecut a fost cât de cât bine, înregistrându-se doar o remiză albă.

În prima etapă, Eupen a scos un rezultat de egalitate pe terenul nou-promovatei Leuven, golul “nemților din Belgia” fiind marcat de Isaac Nuhu. Pentru acest joc, antrenorul spaniol nu poate conta pe Leonardo Rocha și Stef Peeters. Un prim “unsprezece” ar putea fi De Wolf - Schouterden, Mass, Poulain, Heris - Cools, Musona, Ngoi - Nuhu, Embalo, N’Dri.

Club Brugge: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Campionii din oficiu au un debut de sezon de coșmar, pierzând primele două partide oficiale: cu Royal Antwerp în finala Cupei Belgiei și cu Charleroi în prima etapă, chiar pe teren propriu. Ambele meciuri parcă au fost trase la indigo, terminate și cu același scor (0-1), cu Club Brugge dominând steril și fiind prinsă pe picior greșit pe contraatac. 

În ultimele șapte meciuri disputate în Jupiler League, în deplasare, Club Brugge nu a mai pierdut, și se gândește că nu ar fi cazul să o facă tocmai acum, altfel ar risca să ajungă pe un ultim loc neonorabil al clasamentului. 

Cu o singură indisponibilitate, sârbul Matej Mitrovic, antrenorul Philippe Clement îi poate trimite în teren pe Mignolet - Mata, Mechele, Ricca, Sobol - Vanaken, Balanta, Vormer - Sagna, Badji, Diatta.

Eupen – Club Brugge: Cote la pariuri şi pronostic

Eupen va încerca să profite de forma slabă a campionilor și va profita de orice slăbiciune a echipei lui Clement pentru a marca măcar un gol. De cealaltă parte, Club Brugge este cunoscută ca o echipă cu un apetit ofensiv deosebit, iar faptul că sunt deja două meciuri oficiale fără gol marcat îi va îndârji și mai tare pe negru-albaștri. O selecție de Ambele marchează are cota 1,91 la Betano.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.91
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 1 / 18
Calcul:
-1 178 RON
ROI:
-49.1 %
Pariuri:
30 / 1 / 40
Calcul:
-1 025 RON
ROI:
-14.4 %
Erik

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
5 / 1 / 18
Calcul:
ROI: -0.5 %
Pariuri: 71
30 / 1 / 40
Calcul
ROI: -14.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe marchează (GG)