Alege turneul
Karpat vs JYP
Incheiat

Karpat vs JYP: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață Liiga 09.02.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din Liiga, la o cotă de 1.60.

Vineri, de la ora 18:30, Karpat primește vizita celor de la JYP în runda cu numărul 50 a campionatului Finlandei. Partida se dispută la Oulu, pe Oulun Energia Areena.

Karpat

  • Ocupanta locului 5 în campionatul Finlandei, Karpat vine după o victorie pe care a reușit-o pe terenul propriu în  compania celor de la Assat.  Turunen și Kemppainen au reușit să înscrie golurile victoriei.
  • În clasament a adunat 80 de puncte, cu 2 peste IFK Helsinki și cu cinci mai puține decât Pelicaks, echipele care stau în jurul ei în clasamentul general.
  • Faptul că joacă pe terenul propriu constituie un avantaj, fiind locul unde a reușit ca în ultimele cinci dueluri directe cu JYP să nu piardă în timpul regulamentar.

Echipă probabilă:

Westerholm – Berglund, Koivisto – Junttila, Kemppainen, Turunen

Antrenor: Mantymaa V.

JYP

Pe locul 13 în clasamentul general al campionatului Finlandei, JYP are 61 de puncte, cinci mai puține decât KooKoo, ultima clasată care se află pe loc de play-off.

Statutul de echipă oaspete nu este întocmai punctul forte, aspect pe care l-am sesizat și în urmă cu doar câteva zile când a jucat pe terenul celor de la IFK Helsinki.

De altfel, acum JYP încearcă să evite al doilea eșec consecutiv în meciurile de pe terenul adversarului, acolo unde a primit opt goluri și a marcat de patru ori.

Echipă probabilă:

Vehvilainen – Honka, Winberg – Puustinen, Lassila, Turkulainen

Antrenor: Leinonen T.

Karpat - JYP: cote la pariuri și pronosticuri

Cotele listate de către casele de pariuri sunt pe bună dreptate favorabile echipei gazdă, care a reușit să-și arate supremația în fața lui JYP. Poate că n-au gazdele cea mai bună apărare, dar cu siguranță au un atac capabil să  facă viața grea echipei cu a doua cea mai slabă apărare.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Victorie Karpat
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru Liiga
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Karpat
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token