Karolina Pliskova — Marie Bouzkova: pronosticuri Tenis WTA Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Pliskova vs. Bouzkova.

Joi la pranz, 28/04/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Karolina Pliskova si Marie Bouzkova vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Masters Tour de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.73 @ Karolina Pliskova vs. 2.12 @ Marie Bouzkova!

KAROLINA PLISKOVA (#7 WTA)

A ajuns si ea la varsta de treizeci de ani, are in palmares saisprezece titluri de nivel WTA Series Tour si este departe totusi de tenismena care la un moment dat ocupa fotoliul de lider mondial in ierarhia de simplu feminin (17/07/2017), prima jumatate a sezonului regulat deja fiind poate cea mai slaba din cariera de profesionista a cehoaicei! Doar doua victorii si patru infrangeri a adunat Karolina Pliskova pe parcursul acestui an si ramane de vazut daca se va redresa pe parcurs, la fel cum a facut-o si-n sezonul trecut cand dupa finala de pe iarba de la Wimbledon si-a ridicat considerabil nivelul jocului practicat.

  • VICTORII Pliskova vs. Bouzkova: 7-5 6-2 (Brisbane, 2019, hard outdoor)

MARIE BOUZKOVA (#77 WTA)

Are douazeci si trei de ani si la un moment dat a fost clasata a #46-a in lume la simplu (31/08/2020) si este a #25-a in lume la dublu-n acest moment (n-are vreun titlu de nivel WTA Series Tour la simplu, dar la dublu a adunat deja trei). S-a nascut la Praga (Republica Ceha) dar are resedinta la Bradenton – Florida (Statele Unite), este jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Cristian Requeni!

  • VICTORII Bouzkova vs. Pliskova: nici o victorie

Karolina Pliskova – Marie Bouzkova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida in care Karolina Pliskova va face o “avalansa” de erori nefortate, la fel cum ne-a obisnuit si-n precedentele partide din sezonul regulat, mai tanara sa compatrioata fiind capabila in acest moment al carierei sa obtina calificarea in turul urmator! Karolina Pliskova nici n-a excelat de-a lungul carierei pe zgura Masters-ului de la Madrid – in sapte din precedentele opt participari, n-a izbutit sa treaca de turul al doilea al competitiei, singura rabufnire fiind cea din 2018 (semifinalista); pe parcursul lunii aprilie a pierdut lamentabil duelurile cu rusoaicele Ekaterina Alexandrova (3-6 1-6) pe zgura de la Charleston WTA, respectiv Liudmilla Samsonova (4-6 4-6) pe zgura de la Stuttgart WTA. De cealalta parte, Marie Bouzkova s-a impus in competitia de dublu de la Istanbul WTA (zgura) in urma cu patru zile si n-a cedat set in calificarile Masters-ului de la Madrid in duelurile cu adversare precum frantuzoaica Fiona Ferro (6-2 6-2), respectiv muntenegreanca Danka Kovinic (7-5 6-4), avand acest important avantaj de a fi evoluat deja pe zgura madrilena si a se fi adaptat deja la conditiile de joc si la suprafata. 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +3,5 games @ Marie Bouzkova
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi