Karolina Pliskova — Kaja Juvan: pronosticuri Tenis WTA Strasbourg

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Pliskova vs. Juvan.

Vineri la pranz, 20/05/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Karolina Pliskova si Kaja Juvan vor juca in prima semifinala a competitiei WTA Series Tour de la Strasbourg (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.88 @ Karolina Pliskova vs. 1.93 @ Kaja Juvan!

KAROLINA PLISKOVA (#8 WTA)

A ajuns si ea la varsta de treizeci de ani, iar in acest punct al carierei sale pare departe de jucatoarea care in urma cu aproximativ cinci sezoane ajungea sa ocupe fotoliul de lider mondial al ierarhiei de simplu (17/07/2017). Are in palmares saisprezece titluri de nivel WTA Series Tour, dar ca fapt divers ultimul a fost cucerit in anul 2020 (Brisbane, hard outdoor); in sezonul precedent a mai avut ceva zvacniri de orgoliu, ajungand in finalele turneelor de la Roma (zgura) – Wimbledon (iarba) – Montreal (hard outdoor). In sezonul regulat, pana la aceasta semifinala de pe zgura turneului WTA de la Strasbourg, experimentata cehoaica nu izbutise sa lege doua victorii la precedentele competitii!

  • VICTORII Pliskova vs. Juvan: nu au jucat

KAJA JUVAN (#81 WTA)

Are doar douazeci si unu de ani si inca foarte mult potential de a creste, are in palmares un singur titlu de dublu la nivel WTA Series Tour cucerit in sezonul precedent la WTA Cluj-Napoca (zgura), s-a nascut si are resedinta la Ljubljana (Slovenia), este jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului Philippe Dehaes! O eventuala calificare in finala turneului WTA de la Strasbourg ar fi o premiera pentru tanara tenismena slovena.

  • VICTORII Juvan vs. Pliskova: nu au jucat

Karolina Pliskova – Kaja Juvan: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cele doua combatante, chiar daca tenismena ceha are un plus colosal de experienta in fazele finale ale competitiilor si un evident plus valoric! Cu toate astea, meciul se va disputa pe zgura – o suprafata pe care mai tanara slovena o agreeaza, in totala antiteza cu cehoaica, care a detestat-o mereu de-a lungul carierei. Karolina Pliskova a eliminat-o in faza optimilor pe americanca Bernarda Pera (6-3 1-6 6-1) si-n faza sferturilor de finala pe belgianca Maryna Zanevska (6-4 7-6 / si-a cedat serviciul de trei ori, realizand patru break-uri pe parte de retur), in timp ce Kaja Juvan a luptat incredibil in “sferturi” cu o alta belgianca – cu mult mai galonata si mai valoroasa – in persoana Elisei Mertens (7-6 6-4 / si-a cedat serviciul de trei ori, realizand patru break-uri pe parte de retur). Asadar, ma astept la un plus de motivatie din partea Kajei Juvan, aceasta putand chiar sa castige azi!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde