Karolina Pliskova — Beatriz Haddad Maia: pronosticuri Tenis WTA Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Pliskova vs. Haddad Maia.

Luni seara, 11/10/2021, nu mai devreme de ora 23:00, Karolina Pliskova si Beatriz Haddad Maia vor juca in runda a treia a turnelui WTA Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.22 @ Karolina Pliskova vs. 4.35 @ Beatriz Haddad Maia!

KAROLINA PLISKOVA (#3 WTA)

Fost lider mondial si detinatoare a nu mai putin de saisprezece titluri de nivel WTA Tour la simplu si alte cinci la dublu, are amintiri placute si de pe hardul outdoor de la Indian Wells (dubla sfert-finalista si dubla semifinalista, la ultimele patru editii). Sezonul regulat a fost bun pentru experimentata cehoaica si la nivel de Grand Slam-uri – sfert-finalista pe asfaltul de la US Open si mai ales finalista pe iarba de la Wimbledon! Are douazeci si una de victorii si zece infrangeri pe hard outdoor pe parcursul acestui an.

  • VICTORII Pliskova vs. Haddad: 6-1 6-1 (Australian Open, 2018, hard outdoor)

BEATRIZ HADDAD MAIA (#115 WTA)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut si are resedinta la Sao Paulo (Brazilia), este jucatoare de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, tenismena cu alonja la cei 1,85m pe care-i masoara, a fost la un moment dat a #58-a in lume la simplu si a #79-a la dublu, avand in palmares o finala de nivel WTA Tour la simplu (Seoul, 2017) si doua titluri la dublu (Bogota – 2015, 2017). In urma cu doua sezoane primea o suspendare provizorie dupa ce a iesit pozitiva la un test cu doua substante interzise, care ar fi ajutat cumva metabolismul si corpul sa se recupereze mai usor, stand departe de teren peste un an.

  • VICTORII Haddad vs. Pliskova: nici o victorie

Karolina Pliskova – Beatriz Haddad Maia: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata cap-coada de catre principala favorita de la Indian Wells, luand in considerare diferenta colosala de valoare si experienta dintre cele doua combatante, cat si evolutiile pe care le-au avut pana acum in cadrul turneului mai sus mentionat! Karolina Pliskova a trecut in minim de seturi de poloneza Magdalena Frech (7-5 6-2 / sase asi expediati cu sase duble greseli comise / procentaj de 79% la punctele castigate cu prima minge de serviciu / si-a procurat sase mingi de break pe parte de retur, fructificand cinci dintre ele), in timp ce brazilianca Beatriz Haddad Maia fusese eliminata intial de americanca Usue Maitane Arconada (6-4 4-6 0-6) in faza calificarilor, a prins loc de “lucky-loser” si “bye” in runda inaugurala de pe tabloul principal (o conjunctura mai mult decat favorabila), iar in turul al doilea a trecut de egipteanca Mayar Sherif (6-3 6-0 / sud-americanca poseda un prim serviciu bun spre foarte bun, dar pe a doua minge de serviciu, mult mai moale, este de multe ori victima sigura) cu un scor inselator totusi, deoarece marea majoritate a game-urilor au fost decise la “40-40” (deuce-uri).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Karolina Pliskova
Comentarii
1
Aoleu, ce tenis de Herăstrău ! 🙄