Kaja Juvan — Angelique Kerber: pronosticuri Tenis WTA Strasbourg

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Juvan vs. Kerber.

Sambata la pranz, 21/05/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Kaja Juvan si Angelique Kerber vor juca in MAREA FINALA a competitiei WTA Series Tour de la Strasbourg (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.93 @ Kaja Juvan vs. 1.99 @ Angelique Kerber!

KAJA JUVAN (#81 WTA)

Tocmai s-a calificat si va juca in prima ei finala de nivel WTA Series Tour 250k Series pe zgura de la “Internationaux de Strasbourg (Franţa), cu atat mai impresionanta fiind performanta ei in conditiile in care a ajuns pana-n ultimul act fara sa cedeze vreun set, iar ultimele doua runde le-a trecut pornind din postura de outsider! Trece prin cea mai buna forma a momentului, iar aceasta finala o ajuta sa urce nu mai putin de paisprezece locuri in clasamentul live, fiind acum a #67-a in lume (un nou career-best).

  • VICTORII Juvan vs. Kerber: 6-3 6-3 (French Open, 2020, zgura)

ANGELIQUE KERBER (#22 WTA)

A urcat si ea cinci locuri in ierarhia mondiala de simplu gratie punctelor acumulate in urma acestei performante, avand ocazia sa-si treaca in palmares cel de-al patrulea titlu al carierei pe zgura si doar al doilea pe zgura outdoor (doua din ele au fost cucerite in sala de la Stuttgart WTA, pe zgura indoor). Aceasta va fi prima finala din sezonul regulat pentru nemtoaica de treizeci si patru de ani, precedenta finala a fostului lider mondial fiind in urma cu aproape un an pe iarba de la Bad Homburg (campioana).

  • VICTORII Kerber vs. Juvan: nici o victorie

Kaja Juvan – Angelique Kerber: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida la fel de echilibrata precum ne-o transmit cotele oferite de bookmakeri celor doua combatante, pentru ca fiecare dintre ele are de partea ei argumente pro si contra! Kaja Juvan are avantajul moral de a se fi impus destul de clar in precedentul si singurul meci direct, a avut per total un joc mai solid pe tot parcursul acestei saptamani pe zgura de la WTA Strasbourg, dar n-a mai fost pusa in postura de a disputa o finala de asemenea nivel si la doar douazeci si unu de ani, n-are deloc experienta si cu siguranta va avea ceva probleme in a gestiona anumite momente-cheie; slovena a trecut de cehoaica Karolina Pliskova (6-2 7-5 / si-a cedat serviciul o data, realizand patru break-uri) in penultimul act. De cealalta parte, cu o prima jumatate de sezon de-a dreptul dezastruoasa, Angelique Kerber va incerca sa spele un pic rusinea evolutiilor de la precedentele turnee si in mod evident are de partea ei plusul colosal de experienta; nemtoaica a beneficiat de abandonul frantuzoaicei Oceane Dodin (7-6 1-0 ret. / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand trei break-uri pe retur) in semifinalele competitiei.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 53
Calcul:
-1 136 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
43 / 5 / 53
Calcul:
ROI: -11.2 %
Pariuri: 2625
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi