Kaia Kanepi — Chloe Paquet
Incheiat

Kaia Kanepi — Chloe Paquet: pronosticuri Tenis Angers

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Kanepi vs. Paquet.

Marţi seară, 05/12/2023, nu mai devreme de ora 21:00, Kaia Kanepi şi Chloe Paquet vor juca în runda inaugurală de simplu feminin a competiţiei WTA Challenger de la Angers (Franţa, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.65 @ Kaia Kanepi vs. 2.20 @ Chloe Paquet!

KAIA KANEPI (#167 WTA)

Kaia Kanepi (treizeci şi opt de ani) are o vastă experienţă-n spate la cel mai înalt nivel şi este la ora actuală una dintre cele mai longevive tenismene încă în activitate – a fost la un moment dat clasată a #15-a în lume la simplu (20/08/2012) şi are-n palmares patru titluri de nivel WTA Series Tour la simplu (cu alte şase finale pierdute). Are zgura drept suprafaţă favorită, dar de-a lungul carierei s-a putut adapta şi la suprafeţele mai rapide – având un stil de joc agresiv, bazat pe lovituri pe alocuri violente! Este jucătoare de mână dreaptă care execută reverul cu ambele mâini şi măsoară în jur de 1,81m.

● VICTORII Kanepi vs. Paquet: 6-2 6-1 (Stuttgart WTA, 2018, zgură indoor)

CHLOE PAQUET (#186 WTA)

Chloe Paquet (douăzeci şi nouă de ani) n-a fost niciodată-n prima sută mondială la simplu, fiind clasată la un moment dat a #101-a în lume (25/04/2022) – s-a născut la Versailles (Franţa) şi are reşedinţa la Paris (Franţa), evoluează cu preponderenţă pe zgură şi hard indoor pe parcursul unui sezon obişnuit şi-a mai fost prezentă la Angers challenger doar în anul #2021 (eliminată-n primul tur). Pe parcursul acestui an a reuşit să se impună doar pe zgura de la Collonge-Bellerive ITF (Elveţia), în competiţia de simplu! Este şi ea jucătoare de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini şi măsoară în jur de 1,79m.

● VICTORII Paquet vs. Kanepi: nici o victorie

Kaia Kanepi – Chloe Paquet: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată şi deschisă oricărui rezultat, deoarece se vor înfrunta două tenismene de valori relativ apropiate în acest punct al carierelor lor – cu evidentul plus de experienţă de partea veteranei estone, dar în compensaţie franţuzoaica va încerca să prelungească pe cât posibil schimburile de mingi, pentru că are o mai bună deplasare în teren! Kaia Kanepi a evoluat ultima dată în 10/10/2023 pe hardul indoor de la Rouen challenger – acolo unde era eliminată în runda inaugurală de maghiara Dalma Galfi (7-6 1-6 4-6). De cealaltă parte, favorita gazdelor Chloe Paquet a jucat ultima dată pe hard indoor în “France – Championship” (26/11/2023) cu lituanianca Justina Mikulskyte (6-4 7-5).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.75
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Challenger
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
2 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 2

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token