Jurij Rodionov — Feliciano Lopez: pronosticuri Tenis ATP Stuttgart

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rodionov vs. Lopez.

Sambata la pranz, 04/06/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Jurij Rodionov si Feliciano Lopez vor juca in faza calificarilor competitiei de nivel ATP World Tour de la Stuttgart (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.59 @ Jurij Rodionov vs. 2.36 @ Feliciano Lopez!

JURIJ RODIONOV (#125 ATP)

Are douazeci si trei de ani, s-a nascut la Nurmberg (Germania) dar are resedinta la Matzen (Austria), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si beneficiaza de suportul antrenorului Richard Waite! N-a fost niciodata in prima suta mondiala si are ceva puncte de aparat pe iarba de la Suttgart, deoarece la editia precedenta – e drept, si printr-o conjunctura favorabila, a ajuns pana-n semifinalele turneului. Are in palmares cinci titluri de nivel ATP Challenger Tour, doua dintre ele cucerite pe parcursul sezonului regulat – Biel (hard indoor), Mauthausen (zgura).

  • VICTORII Rodionov vs. Lopez: nu au jucat

FELICIANO LOPEZ (#114 ATP)

Are patruzeci de ani si este la ora actuala cel mai logeviv tenismen inca in activitate, trecand nu mai putin de douazeci si cinci de ani de cand trecea la profesionisti! S-a nascut la Toledo (Spania) si are resedinta la Madrid (Spania), este de asemenea jucator de mana stanga dar executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,88m si momentan nu mai beneficiaza de suportul vreunui antrenor (oarecum logic, deoarece se apropie de retragere). Cu sapte titluri de nivel ATP World Tour in palmares si alte patru sferturi de finala de nivel Grand Slam jucate – trei dintre ele chiar pe iarba de la Wimbledon – spaniolul ramane un adversar periculos pe acest tip de suprafata chiar si la aceasta varsta.

  • VICTORII Lopez vs. Rodionov: nu au jucat

Jurij Rodionov – Feliciano Lopez: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care veteranul iberic isi va depasi din nou conditia, chiar daca n-are parte de un sezon stralucit la simplu, deoarece sezonul de iarba este cu totul si cu totul altceva, iar aceasta este de departe suprafata lui favorita, unde-si poate pune in valoare primul serviciu percutant, urcarile dese si eficiente in preajma fileului si lovitura de backhand executata cu o singura mana! Jurij Rodionov a fost prezent in urma cu cateva zile pe iarba de la Surbiton challenger, primind acolo o adevarata corectie in runda inaugurala de la un adversar la fel de experimentat – britanicul Andy Murray (6-2 6-1 / sub o ora petrecuta pe teren, doi asi expediati, nici o dubla greseala comisa, i-a oferit oponentului opt mingi de break – doar jumatate din ele salvate, pe retur nu a realizat vreun break – avand o singura oportunitate).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 53
Calcul:
-1 136 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
43 / 5 / 53
Calcul:
ROI: -11.2 %
Pariuri: 2625
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +2,5 games @ Feliciano Lopez
100%
1 vot
0%
0 voturi
Anulat
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi