Julia Grabher — Sorana Cîrstea: pronosticuri Tenis WTA Istanbul

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Grabher vs. Cîrstea.

Vineri seara, 22/04/2022, nu mai devreme de ora 18:00, Julia Grabher si Sorana Cîrstea vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Istanbul (Turcia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 3.85 @ Julia Grabher vs. 1.26 @ Sorana Cîrstea!

JULIA GRABHER (#194 WTA)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Dornbirn (Austria) si este o prezenta constanta in echipa de “Billie Jean King Cup” a austriecilor, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului Matthew Hair! N-a fost niciodata pe tabloul principal al unui Grand Slam, n-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel WTA Series Tour (doar noua titluri de nivel ITF Series Tour la simplu si alte opt la dublu), are zgura ca suprafata favorita si cel mai sus a fost clasata a #148-a in ierarhia feminina de simplu (28/02/2022).

  • VICTORII Grabher vs. Cîrstea: nici o victorie

SORANA CÎRSTEA (#24 WTA)

A ramas principala favorita a turneului WTA de la Istanbul – dupa ce belgianca Elise Mertens a fost nevoita sa abandoneze inca din runda inaugurala – principala urmaritoare in drumul spre trofeu fiind acum Veronika Kudermetova, cap de serie numarul trei la startul competitiei! Sorana-Mihaela Cîrstea a pornit din postura de campioana en-titre si-n mod normal n-ar trebui sa aiba probleme in duelul din aceasta seara, deoarece este – per total – tenismena cu mult mai experimentata si mai valoroasa.

  • VICTORII Cîrstea vs. Grabher: 2-3 ret. (Linz WTA, 2020, hard indoor)

Julia Grabher – Sorana Cîrstea: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care romanca se va impune in cele din urma, dar totodata evolutiile pe care le-a avut austriaca pana-n aceasta faza a competitiei trebuie s-o puna in garda pe compatrioata noastra! Julia Grabher a aratat un spirit combativ deosebit si-si va “vinde scump pielea”, avand acum si un boost de moral dupa ce in faza optimilor de finala a eliminat-o pe a cincea favorita a competitiei – elvetianca Jil Belen Teichmann (6-4 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, oferindu-i oponentei sase mingi de break – pe retur a fructificat trei din totalul celor cinci oportunitati avute la dispozitie); anterior, trecuse de veterana turca Pemra Ozgen (7-5 6-2) in runda inaugurala. De cealalta parte, Sorana-Mihaela Cîrstea a avut un duel facil in primul tur cu rusoaica Kamilla Rakhimova (6-4 6-1), iar in faza optimilor de finala a luptat frumos si s-a impus in set decisiv in duelul cu olandeza Arantxa Rus (3-6 6-1 7-5 / si-a cedat serviciul de patru ori – pe retur a fructificat sase din totalul celor zece oportunitati avute la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
56 / 1 / 42
Calcul:
-194 RON
ROI:
-2.0 %
Pariuri:
838 / 64 / 640
Calcul:
-4 810 RON
ROI:
-3.1 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
56 / 1 / 42
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1548
838 / 64 / 640
Calcul
ROI: -3.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 18,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii