Jordan Thompson — Quentin Halys: pronosticuri Tenis ATP Mallorca

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Thompson vs. Halys.

Duminica la pranz, 19/06/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Jordan Thompson si Quentin Halys vor juca in faza calificarilor competitiei ATP World Tour de la Mallorca (Spania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.75 @ Jordan Thompson vs. 2.00 @ Quentin Halys!

JORDAN THOMPSON (#70 ATP)

Are douazeci si opt de ani, s-a nascut la Sydney (Australia) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m dar poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Peter Luczak si a mai fost prezent si la editia precedenta a turneului ATP de la Mallorca, oprindu-se in faza sferturilor de finala (versus Pablo Carreno-Busta). A adunat per total zece succesuri si doar doua infrangeri in sezonul regulat pe iarba, fiind in forma buna!

  • VICTORII Thompson vs. Halys: nici o victorie

QUENTIN HALYS (#86 ATP)

Are douazeci si cinci de ani si nu foarte multa experienta la nivel ATP World Tour, fiind mai degraba un obisnuit al turneelor de nivel ATP Challenger Tour, s-a nascut la Bondy (Franţa) si are resedinta la Boulogne-Billancourt (Franţa), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si poseda si el un prim serviciu percutant (generator de aşi), beneficiaza de suportul antrenorului Nicolas Devilder si n-a mai fost prezent in trecut pe iarba de la ATP Mallorca!

  • VICTORII Halys vs. Thompson: 6-2 7-5 (Bergamo challenger, 2016, hard indoor), 6-4 6-1 (Qingdao challenger, 2017, zgura), 6-3 6-4 (An-Ning challenger, 2017, zgura), 6-1 6-3 (Nanchang challenger, 2018, zgura)

Jordan Thompson – Quentin Halys: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat precedentele meciuri directe, deoarece din 2018 si pana-n 2022, australianul si-a ridicat constant nivelul jocului practicat, a mai acumulat experienta la nivel ATP World Tour si-n orice caz se simte cu mult mai bine pe iarba – decat pe zgura! Jordan Thompson l-a eliminat in prima runda a calificarilor de la ATP Mallorca pe suedezul cu origini romanesti – Dragos Nicolae Madaras (6-1 6-1 / noua asi expediati, nici o dubla greseala comisa, nu i-a oferit vreo minge de break oponentului si – atentie – nu a pierdut vreun punct pe propriul serviciu). De cealalta parte, francezul Quentin Halys a avut parte de un duel cu mult mai complicat in compania experimentatului rus Andrey Kuznetsov (6-7 6-1 7-6 / nu mai putin de douazeci de asi expediati, patru duble greseli comise, nu si-a cedat serviciul, fructificand toate cele trei mingi de break avute pe retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde