Joao Sousa — Casper Ruud: pronosticuri Tenis ATP Geneva

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Sousa vs. Ruud.

Sambata la pranz, 21/05/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Joao Sousa si Casper Ruud vor juca in MAREA FINALA a competitiei ATP World Tour de la Geneva (Elveţia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 6.20 @ Joao Sousa vs. 1.13 @ Casper Ruud!

JOAO SOUSA (#79 ATP)

Veteranul portughez de treizeci si trei de ani revine in finala turneului ATP de la Geneva dupa o pauza de sapte ani, avand oportunitatea de a-si trece in palmares cel de-al cincilea turneu de nivel ATP World Tour al carierei (la simplu). Daca-n prima saptamana a lunii februarie din sezonul regulat avea sa-l invinga in finala competitiei ATP de la Pune (hard outdoor) pe finladezul Emil Ruusuvuori (7-6 4-6 6-1), dand peste cap toate calculele hartiei, de ce n-ar avea o sansa si-n finala de astazi, in conditiile in care nu a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei si si-a castigat toate meciurile din postura de outsider.

  • VICTORII Sousa vs. Ruud: nici o victorie

CASPER RUUD (#8 ATP)

Campionul en-titre de pe zgura genoveza si-a respectat blazonul si s-a calificat intr-o noua finala, dar tenisul pe care l-a practicat cel putin pe parte de retur n-a fost chiar unul grozav sau prea eficient! Pe propriul serviciu in schimb a fost de netrecut – si l-a cedat doar in partida din faza optimilor de finala cu francezul Benoit Paire, apoi a salvat doua mingi de break in duelul cu australianul Thanasi Kokkinakis din faza sferturilor de finala si nu i-a oferit vreo sansa de break americanului Reilly Opelka in semifinale.

  • VICTORII Ruud vs. Sousa: 6-3 3-6 6-4 (Rio de Janeiro, 2019, zgura), 6-3 6-4 (Sao Paulo, 2019, zgura)

Joao Sousa – Casper Ruud: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida cu un minim de nouasprezece game-uri intre cei doi combatanti, la fel cum s-a intamplat si-n precedentele doua meciuri directe desfasurate tot pe zgura, luand in considerare in special evolutiile de-a dreptul entuziasmante pe care le-a avut portughezul pana-n aceasta faza a competitiei si motivatia extrema de care a dat dovada, castigandu-si publicul de partea lui astfel! Joao Sousa i-a predat o adevarata lectie de tenis francezului Richard Gasquet (6-2 6-2 / nu si-a cedat serviciul, realizand patru break-uri pe retur) in penultimul act al turneului, fara a se pune in vreun moment problema invingatorului, in ciuda faptului ca adversarul era si el intr-o forma buna. De cealalta parte, nordicul Casper Ruud a avut parte de un duel usor de anticipat in compania big-server-ului american Reilly Opelka (7-6 7-5 / nu si-a cedat serviciul, realizand un break), cu game-uri scurte de serviciu.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 18,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde