Jessica Pegula — Iga Swiatek: pronosticuri Tenis WTA Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Pegula vs. Swiatek.

Vineri noapte, 01/04/2022, nu mai devreme de ora 04:00, Jessica Pegula si Iga Swiatek vor juca in cea de a doua semifinala a competitiei WTA Masters Tour de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 4.80 @ Jessica Pegula vs. 1.19 @ Iga Swiatek!

JESSICA PEGULA (#21 WTA)

Prezenta pentru doar a treia oara in cariera pe tabloul principal al Masters-ului de la Miami Open, favorita publicului si-a depasit conditia si totodata precedentul cel mai bun rezultat – faza optimilor de finala din sezonul precedent (pierdea in set decisiv la grecoaica Maria Sakkari). Contextul prin care americanca a ajuns totusi pana-n semifinalele competitiei este unul mai aparte daca privim mai indeaproape, deoarece a beneficiat de abandonurile adversarelor din optimi si din sferturi.

  • VICTORII Pegula vs. Swiatek: 5-7 6-4 6-1 (Washington, 2019, hard outdoor)

IGA SWIATEK (#2 WTA)

Continua sa se distanteze in fruntea ierarhiei mondiale de simplu – acum are un plus de aproximativ o mie de puncte fata de actualul numar doi mondial in clasamentul live, cehoaica Barbora Krejcikova – existand toate premisele pentru a mai adauga in jur de sapte sute de puncte intre ea si principala urmaritoare in eventualitatea in care va pleca acasa cu trofeul de campioana! Iga Swiatek a ajuns la un numar impresionant de douazeci si patru de victorii si doar trei infrangeri pe parcursul sezonului regulat.

  • VICTORII Swiatek vs. Pegula: nici o victorie

Jessica Pegula – Iga Swiatek: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua evolutie fara cusur din partea polonezei, deoarece la ora actuala exista o diferenta certa din punct de vedere valoric intre ea si adversara pe care o va intalni in aceasta semifinala! Iga Swiatek, pe langa faptul ca are mai multe meciuri in picioare si este tenismena mai in forma, nu a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei si nici n-a beneficiat de abandonul vreunei adversare; in faza optimilor de finala a eliminat-o pe americanca Cori Coco Gauff (6-3 6-1 / nu si-a cedat serviciul, salvand ambele mingi de break – pe retur a realizat patru break-uri), iar in faza sferturilor de finala a trecut de experimentata cehoaica Petra Kvitova (6-3 6-3 / nu i-a oferit vreo minge de break adversarei, fructificand trei din totalul celor sapte oportunitati de break de pe retur). De cealalta parte, asa cum aminteam mai sus, Jessica Pegula a beneficiat de abandonul ucrainiencei Anhelina Kalinina (6-0 ret.) in faza optimilor de finala si de cel al ibericei Paula Badosa Gibert (4-1 ret.) in faza sferturilor de finala; anterior le eliminase pe Sloane Stephens (6-1 6-4), respectiv pe kazakha Elena Rybakina (6-3 6-4).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Iga Swiatek
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi