Jenson Brooksby — Jesper De Jong: pronosticuri Tenis ATP Hertogenbosch

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Brooksby vs. De Jong.

Luni la pranz, 06/06/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Jenson Brooksby si Jesper De Jong vor juca in runda inaugurala a competitiei de nivel ATP World Tour de la Hertogenbosch (Ţările de Jos, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.16 @ Jenson Brooksby vs. 5.30 @ Jesper De Jong!

JENSON BROOKSBY (#34 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani, s-a nascut la Sacramento – California (Statele Unite) si are resedinta la Carmichael – California (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si beneficiaza de suportul antrenorului Joseph Gilbert! N-a mai fost prezent in trecut pe iarba turneului ATP de la Hertogenbosch, iar in sezonul precedent a disputat primele lui meciuri la profesionisti pe acest tip de suprafata: prezent in luna iulie pe iarba de la ATP Newport, tenismenul american reusea sa ajunga pana-n finala competitiei (vs. Kevin Anderson).

  • VICTORII Brooksby vs. De Jong: nu au jucat

JESPER DE JONG (#171 ATP)

A implinit saptamana trecuta varsta de douazeci si doi de ani, s-a nascut la Haarlem (Tarile de Jos) si are resedinta la Hoofddorp (Tarile de Jos), este jucator de mana dreapta ce executa de asemenea backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Bas Coulier! N-a fost niciodata in prima suta mondiala, are zgura ca suprafata preferata, iar la nivel ATP Challenger Tour a cucerit pana-n acest moment un titlu de simplu si alte sase la dublu (unul hard indoor, cinci pe zgura).

  • VICTORII De Jong vs. Brooksby: nu au jucat

Jenson Brooksby – Jesper De Jong: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida ceva mai echilibrata decat ne-o arata cotele oferite celor doi combatanti din partea bookmakerilor, avand in vedere ca se vor infrunta doi tenismeni tineri, care nu s-au mai intalnit in trecut, care n-au istorie in general pe o astfel de suprafata de joc (iarba) si se pot surprinde reciproc! Jenson Brooksby este in mod evident jucatorul cu un plus de valoare si de experienta la nivel ATP World Tour, dar nu trebuie omis faptul ca Jesper De Jong joaca pe “teren propriu” si va intra pe teren mult mai motivat si va beneficiaza de sustinerea intregului public prezent in tribune! Atat americanul, cat si olandezul, vin pe iarba de la ATP Hertogenbosch dupa ce au dezamagit pe zgura de la Roland Garros – primul a cedat in runda inaugurala versus Pablo Cuevas (2-6 1-6 2-6), iar cel din urma n-a trecut de faza calificarilor – invins de neamtul Daniel Masur (6-4 4-6 6-7) in turul doi al calificarilor.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde