Jaume Munar — Denis Shapovalov: pronosticuri Tenis ATP Seoul

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Munar vs. Shapovalov.

Miercuri dimineaţă, 28/09/2022, nu mai devreme de ora 07:30, Jaume Munar şi Denis Shapovalov vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Seoul (Coreea de Sud, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 2.78 @ Jaume Munar vs. 1.45 @ Denis Shapovalov.

JAUME MUNAR (#59 ATP)

Are douazeci şi cinci de ani, s-a nascut la Mallorca (Spania) şi are reşedinta la Barcelona (Spania), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,83m şi beneficiaza de suportul antrenorilor Tomeu Salva & Gustavo Marcaccio! Are in palmares o singura finala de nivel ATP World Tour la simplu (Marbella, 2021, zgura) şi una la dublu (Santiago, 2021, zgura). De departe-l putem considera pe iberic a fi un “zgurist” la baza, sezonul regulat fiind primul din anul #2014 de cand a facut pasul la profesionişti cand are palmares pozitiv şi pe hard outdoor (13/8 cu calificari).

  • VICTORII Munar vs. Shapovalov: nu au jucat

DENIS SHAPOVALOV (#24 ATP)

“Shapo” are doar douazeci şi trei de ani şi talent “cu carul” – dar inca nu a izbutit sa puna şi constanţă in rezultate pentru a se mentine acolo sus, in TOP 10-ul mondial! S-a nascut la Tel Aviv (Israel) dar are reşedinta la Nassau (Bahamas), este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,85m şi poseda un serviciu uneori generator de aşi, alteori de multe duble greşeli, beneficiaza de suportul antrenorilor Peter Polansky & Mikhail Youzhny (ambii foşti tenismeni).

  • VICTORII Shapovalov vs. Munar: nu au jucat

Jaume Munar – Denis Shapovalov: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata şi caştigata in cele din urma de canadian, pentru ca are de partea lui avantajul suprafetei rapide de joc (un prim serviciu net superior, mai bun si pe backhand) şi avantajul de a mai fi evoluat de-a lungul ultimelor sezoane pe tărâm asiatic la nivel ATP World Tour (spaniolul se afla in premiera pe tabloul principal al unui turneu gazduit de trioul China-Japonia-Coreea). Jaume Munar s-a calificat in faza optimilor de finala dupa ce adversarul din runda inaugurala a fost nevoit sa abandoneze partida – japonezul Yosuke Watanuki (2-1 ret. / primele doua game-uri de serviciu ale ibericului au fost caştigate greu – la “30” respectiv dupa “deuce” – 40-40 / aduc in discutie acest amanunt, deoarece poate fi semnificativ in conditiile in care canadianul este un adversar agresiv pe retur). Denis Shapovalov n-a mai evoluat intr-un meci oficial din data de 03/09/2022 cand pierdea in turul al treilea al Grand Slam-ului de la US Open intr-un meci-thriller cu rusul Andrey Rublev (4-6 6-2 7-6 4-6 6-7).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 0 / 55
Calcul:
+353 RON
ROI:
2.8 %
Pariuri:
1196 / 87 / 935
Calcul:
-7 069 RON
ROI:
-3.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 126
71 / 0 / 55
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2219
1196 / 87 / 935
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Denis Shapovalov

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde