Jack Sock — Andrea Collarini: pronosticuri Tenis ATP Wimbledon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Sock vs. Collarini.

Luni la pranz, 20/06/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Jack Sock si Andrea Collarini vor juca in faza calificarilor competitiei ATP de Grand Slam de la Wimbledon (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.05 @ Jack Sock vs. 9.80 @ Andrea Collarini!

JACK SOCK (#102 ATP)

Are douazeci si noua de ani si multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, inclusiv la nivel de Grand Slam-uri, cauta sa revina in prima suta mondiala la simplu, iar o prezenta pe tabloul principal de la Wimbledon i-ar putea aduce acest lucru! Nu mai este un secret ca americanul a performant cu mai mult succes in competitiile de dublu, decat in cele de simplu, avand de exemplu in palmares doua titluri de dublu pe iarba de la Wimbledon (2014, 2018); la simplu, cel mai sus a ajuns in turul al treilea (2016).

  • VICTORII Sock vs. Collarini: 6-3 6-1 (ITF Futures, 2012, zgura)

ANDREA COLLARINI (#204 ATP)

Are treizeci de ani si multa experienta in spate la nivel ATP Challenger Tour – mai putina sau aproape deloc la nivel ATP World Tour si mai ales daca vorbim de Grand Slam-uri! S-a nascut la New York (Statele Unite) dar are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Carlos Berlocq. A mai fost prezent in trei randuri pe iarba de la Wimbledon, dar niciodata n-a trecut de faza calificarilor!

  • VICTORII Collarini vs. Sock: 7-6 6-3 (ITF Futures, 2011, zgura)

Jack Sock – Andrea Collarini: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat ne-o propun cotele oferite celor doi combatanti din partea bookmakerilor, deoarece sunt mai multe aspecte de luat in calcul! Jack Sock este de departe jucatorul mai valoros si mai experimentat si mult mai adaptat la acest tip de suprafata (iarba), dar americanul va pasi pe teren carand dupa el oboseala acumulata in cadrul turneului ATP Challenger Tour de la Ilkley (iarba), americanul disputand nu mai tarziu de ieri finala competitiei – pierduta dramatic in fata outsider-ului belgian Zizou Bergs (6-7 6-2 6-7 / aproximativ trei ore petrecute pe teren), dupa ce anterior a mai avut parte de alte doua meciuri tot de cate trei seturi in compania unor adversari precum cehul Jiri Vesely (7-6 3-6 7-6 / doua ore si jumatate petrecute pe teren) sau francezul Constant Lestienne (7-5 2-6 6-4 / doua ore si jumatate petrecute pe teren). De cealalta parte, sud-americanul Andrea Collarini a avut la dispozitie o saptamana pentru a se antrena linistit pe iarba, va intra pe teren mult mai proaspat din punct de vedere fizic si consider ca-si poate trece in cont un minim de opt game-uri!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 7,5 game-uri în meci @ Andrea Collarini

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde