Italia - Grecia: Ponturi Preliminarii EURO 2020

Reusesc italienii o victorie fara emotii?

Italienii sunt foarte aproape sa revina pe prima scena a fotbalului!

Italia: Informatii despre echipa, forma de moment

Una din cele mai puternice nationale si-a pierdut din stralucire in ultimii ani. Infuzia de jucatori tineri insa a readus Italia acolo unde ii e locul, iar echipa e la un pas de EURO 2020. Acestia au maximum de puncte acumulate in 6 etape si o victorie astazi le poate asigura biletele catre turneul final. Ofensiva gazdelor arata foarte bine, cu 18 goluri inscrise in 6 etape. Etapa precedenta, italienii s-au impus in Finlanda cu scorul de 2-1. In mansa tur din Grecia, acestia au castigat la scor de neprezentare, asadar azi ar trebui sa indeplineasca o formalitate. 

Grecia: Informatii despre echipa, forma de moment

Grecii sunt foarte aproape sa rateze EURO 2020, cu doar 5 puncte adunate in 6 partide de calificare. Acestia au inregistrat o singura victorie si aceea in fata modestei Liechtenstein, 2-0 in deplasare. Totusi, elenii s-au facut de ras chiar in fata lor, etapa precedenta. Acestia au remizat pe teren propriu cu scorul de 1-1, intr-o partida ce le-a pecetluit soarta. K. Fortounis este cel mai bun jucator al oaspetilor, cu 3 goluri inscrise, insa nici acesta nu pare sa ii mai poata salva pe greci. Elenii nu au mai marcat intr-o partida oficiala cu Italia, din Noiembrie 1981.

Italia - Grecia: Concluzii si Pronostic

Italia e din nou o forta europeana, cu jucatori precum Jorginho, Barella, Chiesa sau Palmieri. Pe teren propriu, italienii ma astept sa faca show si sa obtina lejer victoria. E putin probabil ca grecii sa puna probleme serioase, mai ales ca distanta fata de locul 2 in acest moment e de 7 puncte. Probabil nici cei mai optimisti eleni nu mai cred intr-o minune si o prezenta la EURO 2020.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 20
Calcul:
-548 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
649 / 8 / 461
Calcul:
-5 428 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
21 / 0 / 20
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
649 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1 & peste 1.5 goluri