Irina Maria Bara — Kamilla Rakhimova: pronosticuri Tenis WTA Bogota

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bara vs. Rakhimova.

Sambata noapte, 09/04/2022, nu mai devreme de ora 00:30, Irina Maria Bara si Kamilla Rakhimova vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Bogota (Columbia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.56 @ Irina Maria Bara vs. 1.51 @ Kamilla Rakhimova!

IRINA MARIA BARA (#118 WTA)

Are douazeci si sapte de ani, s-a nascut la Ştei (Romania) dar are resedinta la Bucureşti (Romania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, micuta de statura si fara un serviciu redutabil la cei doar 1,64m pe care-i masoara, beneficiaza de suportul antrenorilor Marius Comănescu & Călin Bara (tatal sau). Are zgura ca suprafata preferata, jocul pe care-l practica e bazat in special pe schimburile de mingi care se prelungesc, o buna defensiva si de regula multe mingi inalte de pe retur.

  • VICTORII Bara vs. Rakhimova: nu au jucat

KAMILLA RAKHIMOVA (#111 WTA)

Are doar douazeci de ani, s-a nascut la Yekaterinburg (Rusia) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,74m si poseda un prim serviciu net superior, beneficiaza de suportul antrenoarei Yulia Pilchikova! Prefera suprafetele rapide, unde-si poate impune stilul agresiv de joc, dar a demonstrat ca se poate adapta si la zgura. In sezonul precedent si-a trecut in palmares primele turnee WTA (la dublu) de la Phillip Island Trophy & Linz WTA!

  • VICTORII Rakhimova vs. Bara: nu au jucat

Irina Maria Bara – Kamilla Rakhimova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care rusoaica va fi cea care va domina si va dicta ritmul punctelor, luand in considerare evolutiile pe care cele doua combatante le-au avut pana-n aceasta faza a competitiei! Kamilla Rakhimova s-a calificat in faza sferturilor de finala dupa doua victorii importante obtinute din postura de outsider in fata unor adversare precum sarboaica Aleksandra Krunic (6-2 3-6 7-5 / si-a cedat serviciul de cinci ori, dar a fructificat sase din totalul celor cinsprezece mingi de break de pe retur), respectiv brazilianca Beatriz Haddad Maia (4-6 6-3 6-4 / si-a cedat serviciul de patru ori, fructificand cinci din totalul celor paisprezece mingi de break de pe retur). De cealalta parte, compatrioata noastra Irina Maria Bara a avut mult de tras atat in duelul din primul tur cu argentinianca Paula Ormaechea (6-3 7-5 / si-a cedat serviciul de sase ori, realizand opt break-uri pe parte de retur), cat si-n cel din faza optimilor de finala cu olandeza Suzan Lamens (6-0 0-6 6-4 / si-a cedat serviciul de cinci ori, fructificand sase din totalul celor sapte oportunitati de break pe care si le-a procurat pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Kamilla Rakhimova
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi