Irina Begu — Ekaterine Gorgodze: pronosticuri Tenis WTA Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Begu vs. Gorgodze.

Marti la pranz, 26/04/2022, nu mai devreme de ora 13:30, Irina-Camelia Begu si Ekaterine Gorgodze vor juca in faza calificarilor competitiei WTA Masters Tour de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.21 @ Irina-Camelia Begu vs. 4.50 @ Ekaterine Gorgodze!

IRINA BEGU (#62 WTA)

Are treizeci si unu de ani si multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, a fost la un moment dat a #22-a in lume atat la simplu, cat si la dublu (22/08/2016), are in palmares patru titluri de nivel WTA Series Tour la simplu si nu mai putin de noua la dublu, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,81m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Gabriel Moraru si e prezenta pentru a noua oara pe zgura de la Madrid Masters!

  • VICTORII Begu vs. Gorgodze: nu au jucat

EKATERINE GORGODZE (#118 WTA)

Are treizeci de ani si n-a fost niciodata in prima suta mondiala la simplu, avand in palmares un titlu de nivel WTA Series Tour la dublu si alte trei de nivel WTA 125k Series Tour tot la dublu (#58 WTA la dublu). Prezenta constanta in echipa de Fed Cup a Georgiei, este jucatoare de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, are zgura ca suprafata preferata, face pereche de regula in competitiile de simplu cu o alta romanca – Irina Bara – iar pe zgura de la Madrid Masters n-a mai fost prezenta in trecut!

  • VICTORII Gorgodze vs. Begu: nu au jucat

Irina Begu – Ekaterine Gorgodze: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o victorie in minim de seturi a compatrioatei noastre, in conditiile in care exista totusi o diferenta colosala de experienta intre cele doua combatante in favoarea romancei – ca fapt divers, Irina-Camelia Begu are in palmares doua sferturi de finale la simplu disputate pe zgura Masters-ului de la Madrid (2015, 2016) si o semifinala de dublu (2017, alaturi de Simona Halep) – in timp ce Ekaterine Gorgodze abia debuteaza in calificarile acestui turneu la varsta de treizeci de ani! Irina Begu a fost prezenta pe parcursul lunii aprilie pe zgura de la Charleston WTA, evoluand per total bine acolo – victorii in minim de seturi la Xinyu Wang (#85 WTA) si la Ajla Tomljanovic (#38 WTA) si ulterior infrangere la tunisianca Ons Jabeur (#10 WTA) in faza optimilor de finala. De cealalta parte, Ekaterine Gorgodze vine pe zgura madrilena dupa ce-n urma cu putin peste o saptamana pierdea finala de pe zgura ITF-ului de la Bellinzona (Elvetia) in fata unei cipriote cu origini romane – Raluca Georgiana Şerban (3-6 0-6).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Irina Begu
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde