Invictus Gaming — Vici Gaming: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida IG - VG, de la The International 10.

Sambata, de la ora 10:00, avem meciul Invictus Gaming - Vici Gaming, in lower-bracket la The International 10.

Invictus Gaming - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

IG e o formatie care n-a mai suferit schimbari in ultimii ani, iar rosterul este unul extrem de talentat, alcatuit din flyfly, Emo, JT, kaka si Oli. Au primit direct invitatie la TI, dupa ce-au ocupat locul 5 in DPC. In 2021, IG a reusit sa castige la Singapore Major, 3-2 cu EG. In grupa A de la TI, Invictus Gaming a terminat pe primul loc, fara nicio infrangere (sase victorii si doua remize). In prima runda din upper-bracket, IG a trecut de Team Spirit, scor 2-1. Apoi, a urmat o infrangere cu Team Secret, 0-2, si caderea in lower-bracket.

Vici Gaming - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

VG are un joc clasic pentru o formatie din China - asezat, rabdator, cu mult farm si relativ putine kll-uri. VG s-a clasat pe locul 7 in DPC si a venit direct la TI10. In grupa B, Vici Gaming s-a clasat pe locul 3, cu 4 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri. In fazele eliminatorii, VC a jucat doar meciuri de 3 harti. Prima data, in upper-bracket, infrangere cu 1-2 in fata celor de la VP. Pe urma au venit si victoriile, 2-1 cu EG si T1. 

IG - VG: Cote la pariuri si ponturi pariuri

VG a avut o serie memorabila cu EG, in care old eleven a fost asa cum il stiu iubitorii de Dota 2 - omul capabil de faze de geniu sau cel care rateaza ultimate importante. Intre cele doua echipe chinezesti, IG este ceva mai consistenta, mai puternica, atat pe draft, cat si in early-game. E un istoric interesant intre cele doua, dar cand esti pe scena de la TI, conteaza in mare parte increderea de sine si forma de moment. Si la aceste capitole, IG e mai puternica.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 13
Calcul:
-766 RON
ROI:
-38.3 %
Pariuri:
1296 / 45 / 936
Calcul:
-455 RON
ROI:
-0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
7 / 0 / 13
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 2281
1296 / 45 / 936
Calcul
ROI: -0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
IG castiga

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii