Invictus Gaming — Team Spirit: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Invictus Gaming - Team Spirit, de la The International 10.

Marti, de la ora 10:00, pe “Arena Nationala” din Bucuresti, avem meciul Invictus Gaming - Team Spirit, din upper-bracket-ul de la TI 10.

Invictus Gaming - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Invictus Gaming e o formatie care n-a mai suferit schimbari in ultimii ani, iar rosterul este unul extrem de talentat, alcatuit din flyfly, Emo, JT, kaka si Oli. Au primit direct invitatie la TI, dupa ce-au ocupat locul 5 in DPC. In 2021, IG a reusit sa castige la Singapore Major, 3-2 cu EG. In grupa A de la TI, Invictus Gaming a terminat pe primul loc, fara nicio infrangere (sase victorii si doua remize). Singurele echipe care au reusit sa le ia o harta au fost Undying si OG.

Team Spirit - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Spirit s-a clasat abia pe 14 in DPC, deci a fost nevoita sa joace in calificarile din Europa de Est. In 2021, Spirit au si schimbat un jucator, aducandu-l pe Miroslaw sa-l inlocuiasca pe so bad. In rest, Yatoro, TORONTOTOKYO, Collapse si Miposhka au ramas in echipa. Iar Spirit a trecut de Empire in finala calificarilor, 3-2, pentru a ajunge la Bucuresti. Aproape de TI, Spirit a reusit sa joace finala de la Dota Pit Invitational, pierduta cu LGD, 1-3. In grupa B, Spirit s-a clasat pe locul 4, cu un bilant de 5 victorii si 3 infrangeri.

IG - Team Spirit: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nici nu poti sa-ti dai seama ce strategii vor aborda cei de la IG in fazele eliminatorii. Asta pentru ca s-au aflat tot timpul in situatii confortabile in grupa si au abordat multe posibilitati: IO + carry, Lycan, au jucat des Morph, ba chiar au selectat si Drow Ranger carry, erou ales doar de doua ori in grupe. Team Spirit a inceput slab turneul, dar s-a regasit pe parcurs. Collapse este elementul care mi se pare ca leaga aceasta formatie. Reuseste sa-si gaseasca mereu farm pe offlane si evolueaza cu mult tupeu. Totusi, in fata unei formatii din China, e cam greu sa gasesti spatiu pe harta. Probabil IG nu va ceda niciun joc, dar voi miza pe varianta mai sigura.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 2 / 23
Calcul:
-343 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
964 / 34 / 725
Calcul:
-2 315 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
31 / 2 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1726
964 / 34 / 725
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 2,5 harti
Comentarii