Invictus Gaming — Team Secret: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida IG - Team Secret, de la The International 10.

Joi, de la ora 16:00, pe “Arena Nationala” din Bucuresti, avem meciul IG - Team Secret, in upper-bracket la The International 10.

IG - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Invictus Gaming e o formatie care n-a mai suferit schimbari in ultimii ani, iar rosterul este unul extrem de talentat, alcatuit din flyfly, Emo, JT, kaka si Oli. Au primit direct invitatie la TI, dupa ce-au ocupat locul 5 in DPC. In 2021, IG a reusit sa castige la Singapore Major, 3-2 cu EG. In grupa A de la TI, Invictus Gaming a terminat pe primul loc, fara nicio infrangere (sase victorii si doua remize). In prima runda din upper-bracket, IG a trecut de Team Spirit, scor 2-1. O serie dominata de chinezi, care au pierdut prima harta dintr-o eroare, prinsi fara buyback, intr-un moment in care erau in fata.

Team Secret - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Secret a terminat DPC abia pe locul 8, dupa o stagiune cu destule esecuri la care fanii nu se asteptau. Locul 16 la WePlay AniMajor, la care Secret nici n-a trecut de Wildcard, a reprezentat cel mai jos punct din 2021. Sigur, in 2020, Secret a castigat multe turnee online de tier 2. Dar acum vorbim de The International, iar Puppey, Matu, Nisha, Yapzor si zai au avut noroc sa termine pe locul secund in grupa B, cu patru victorii, doua remize si doua infrangeri. Secret n-a avut emotii cu OG in prima runda din upper-bracket, 2-0. A doua harta a fost castigata cu 42-5.

IG - Team Secret: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Deloc surprinzator, Team Secret si-a ridicat nivelul de joc fata de grupe. Asa ca si in fata unei formatii care a aratat aproape de nebatut, Secret are o sansa buna. Pana la urma, vorbim despre doua dintre favoritele dinainte de competitie. O simpla greseala poate sa fie decisiva, asa cum am vazut si la IG - Team Spirit. Mi-e greu sa cred ca vreuna va reusi sa evolueze perfect, mai ales cand premiul este finala upper-bracket.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 11
Calcul:
-184 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1303 / 45 / 938
Calcul:
-115 RON
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 23
12 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2290
1303 / 45 / 938
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 2,5 harti

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii