Inter Escaldes — Vikingur: ponturi preliminarii Champions League

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.80 pentru aceasta partida din preliminariile Champions League.

Inter Escaldes: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Inter Escaldes a intalnit-o in semifinalele acestui baraj, pe La Fiorita. Gruparea din San Marino deschidea scorul in minutul 45+2, prin Rinaldi.

Escaldes a reusit sa restabileasca egalitatea in minutul 55, prin Soldevila. Acelasi jucator a facut 2-1 in minutul 66 si a inchis astfel tabela.

Astazi gruparea din Andorra incearca sa o invinga pe formatia gazda, pentru un loc in adevaratele preliminarii ale UEFA Champions League.

Vikingur: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

In fata propriilor suporteri, Vikingur Reykjavik s-a distrat cu Levadia – din Estonia. Jucatorii le-au dat emotii fanilor, cu golul incasat din penalty, in minutul 5.

Dupa doar 5 minute McLagan a reusit sa egaleze. Pana la pauza islandezii conduceau cu scorul de 3-1, prin reusitele lui Ingason si Sigurdsson.

Hansen a facut 4-1 in minutul 49, iar Gudjonsson a inlaturat orice emotie, cu golul din minutul 71. Tabela a fost inchisa la scorul de 6-1 de catre Magnusson, cu 13 minute inainte de final.

Inter Escaldes vs Vikingur: Cote la pariuri şi pronostic

Vikingur este mare favorita diseara, iar cota echipei a inceput deja sa scada. Islandezii nu ar trebui sa intampine probleme, avand din nou publicul in spate.

Inter Escaldes provine din Andorra, un campionat mult mai modest decat cel din Estonia. Tocmai de aceea este de asteptat sa vedem din nou o diferenta mare pe tabela de marcaj, in favoarea nordicilor.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 34
Calcul:
-852 RON
ROI:
-12.0 %
Pariuri:
1062 / 14 / 757
Calcul:
-7 765 RON
ROI:
-4.2 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 74
37 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1842
1062 / 14 / 757
Calcul
ROI: -4.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Vikingur castiga & peste 1,5 goluri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii